Ești în căutarea unui loc de muncă? Vezi ce oportunități de joburi...

Ești în căutarea unui loc de muncă? Vezi ce oportunități de joburi sunt în zona de vest

0
DISTRIBUIȚI

Un nou workshop cu tema „Vreau să am un loc de muncă” din cadrul proiectului „Training pentru piaţa muncii din România şi Serbia – TRAININGLAB” va avea loc sâmbătă, 10 ianuarie, de la ora 14,00, la centrul regional de afaceri. Cea de-a doua ediţie a proiectului îşi propune să facă cunoscute oportunităţile acestuia prin prezentarea programelor de formare profesională pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi să vină în sprijinul IMM-urilor prin informarea antreprenorilor, angajaţilor, şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la oportunităţile oferite de proiect.


Scopul acestuia este diminuarea şomajului în zona transfrontalieră şi asigurarea unui personal calificat în zonele rurale, care ar contribui la creşterea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii care nu beneficiază de forţă de muncă suficient de bine pregătită.

Vor fi prezente 25 de firme şi organizaţii care îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă iar participanţii vor putea interacţiona direct cu reprezentanţii acestora. Proiectul este finanţat prin programul de cooperare transfrontalieră România-Republica Serbia care vizează promovarea dezvoltării IMM-urilor pentru progresul economic şi social al regiunii transfrontaliere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.