Timișorenii, încurajați să facă o faptă bună pentru bolnavii de cancer internați...

Timișorenii, încurajați să facă o faptă bună pentru bolnavii de cancer internați în spitalul OncoHelp. Cum poți să le faci șederea mai ușoară

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii cu inimă mare, și nu numai, sunt încurajați să aducă un strop de fericire în inimile bolnavilor diagnosticați cu cancer, internați în cadrul spitalului Asociației OncoHelp din oraș. Pentru a le face șederea mai ușoară și mai plăcută acestor pacienți, reprezentanții asociației au depus eforturi pentru dotarea saloanelor cu televizoare. Însă, pentru că s-a dublat numărul de paturi, în ultimii ani, multe saloane au rămas fără televizor, astfel că pentru pacienții imobilizați la pat din spitalul de oncologie timpul trece greu.

„Bolnavii de cancer au nevoie de ceva care să-i distragă de la dureri și gânduri negative.


Acel ceva este în acest caz un televizor, banal poate pentru unii, dar atât de necesar pentru alții. Pentru că noi luptăm pentru ceea ce iubim, miracolele stau la ușă așteptând să fie invitate înăuntru. Îndeplinește și tu un miracol, transformă un perete alb într-un dispozitiv de divertisment, informare și documentare”, transmit pe Facebook reprezentanții Asociației OncoHelp.

Spitalul de oncologie al Asociației OncoHelp are 39 de saloane, din care 20 sunt fără televizoare. Recent, au fost primite patru televizoare. Cine dorește să-i sprijine pe bolnavii de cancer internați în cadrul Asociației OncoHelp, poate să o facă fie printr-o sponsorizare directă în contul: RO65BTRL03601205607978XX, deschis la Banca Transilvania filiala Timişoara cu mențiunea TELEVIZOR, fie poate să doneze un televizor LED cu diagonala minimă de 81„ la sediul asociației de pe Str. C. Porumbescu, nr. 59.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.