Schimbarea viceprimarului Stoia şi a vicepreşedinţilor CJT, amânată. Ce noi priorităţi are...

Schimbarea viceprimarului Stoia şi a vicepreşedinţilor CJT, amânată. Ce noi priorităţi are PNL Timiş VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

dan popa la pressalert live

PNL Timiș a renunțat la ideea de a-l schimba pe viceprimarul PSD Train Stoia, dar și de a-i impune noi „secunzi” lui Titu Bojin, la Consiliul Județean Timiș.

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, copreședintele PNL Timiș, Dan Popa, a admis că au existat astfel de planuri, dar că „la primărie aţi văzut cât de grea a fost menţinerea lui Dan Diaconu în poziţia aceasta. Nu este mometul să punem viceprimar. Eu aş dori. Cât eu voi fi preşedinte, vom pune om prin nume şi prin vot democratic. Varianta cu Moşiu a fost o discuţie fără nicio conotaţie procedurală.


Am discutat cine ar fi bun, avem câţiva consilieri foarte implicaţi. Ştefan Sandu şi Simion Moşiu. Nu s-a pus niciodată problema să fie unul sau altul, s-a discutat ca o mică bârfă, iar această bârfă s-a dus şi la judeţ”.

Mai mult, Popa a accentuat că momentan partidul este concentrat pe alte idei și planuri. „Nu avem majoritate niciunde. Noi în aceste luni ne angăjăm să facem noul PNL să avem organizaţii, să avem comitetul judeţean şi în toate localiţăţile să fuzioneze filialele. (…) Avem localităţi fără probleme, unde avem primari care polarizează, şi am decis să le dăm o şansă să medieze problema. Avem localităţi unde avem mici probleme şi localităţi unde ne-au plecat primarii şi lor şi nouă”, a spus copreședintele PNL Timiș.

Popa a dat asigurări că până la 1 aprilie 95% din filiale vor fi organizate. „Până la 1 martie avem de organizat Biroul Judeţean Paritar şi un comitet politic executiv format din 34 de membri care vor conduce politic judeţul”, a mai spus liberalul.

3 COMENTARII

  1. si nu asa e normal sa fie? adica, te pregatesti sa castigi frumos si detasat astfel incat sa nu trebuiasca sa recurgi la tot felul de strategii care sa iti aduca o minima sau mai bine zis fragila majoritate in oricare consiliu fie el local sau judetean. majoritatile sanatoase sunt cele castigate prin vot, prin votul populatiei. pt asta trebuie munca multa, o organizare de exceptie si nu in ultimul rand o echipa care sa duca aceasta munca pana la capat! succes

  2. Pai nu sint 5 consilieri la pdl? Pai de ce Mosiu sau Sandu? Ce au facut ei in plus? Sau poate mai putin? E clar ca decizia nu mai este la pdl iar actualul presedinte interimar face joc de picior. La virsta lui si la experienta de viata ar trebui sa ii fie rusine. Asa ca pdl a fost vandut . Gata

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.