Florica Chiriță, directorul general al CCIAT, despre Georgică Cornu: „Oricărui om de...

Florica Chiriță, directorul general al CCIAT, despre Georgică Cornu: „Oricărui om de afaceri i se pot întâmpla multe” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

florica chirita cciat (5)

Deși are probleme cu legea, fiind cercetat de procurori pentru evaziune fiscală, Georgică Cornu este și în acest moment președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Prezentă în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Florica Chiriță, directorul general al CCIAT, a spus că activitatea lui Georgică Cornu nu influențează negativ organizația și că oricărui om de afaceri i se pot întâmpla multe.

„Fără să îi iau apărarea cuiva, oricărui om de afaceri i se pot întâmpla multe.


Pe mine m-a deranjat faptul că oamenii de afaceri care au avut un cuvânt de spus nu l-au spus la Adunarea Generală. Adunarea Generală se referă la membrii camerei care votează liber prin prezența lor acolo sau prin mandate, dar nu a venit nimeni să conteste lucrul acesta. Au fost câteva voci înainte care au contestat, dar la Adunarea Generală, într-un număr mare de voturi, nu știu dacă a avut unul sau două voturi contra. În rest, toată lumea a fost de acord ca domnul Cornu să rămână președintele camerei”, a spus în cadrul emisiunii Florica Chiriță directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.