Timișoara, pe primul loc în România la spații industriale în construcție. Ce...

Timișoara, pe primul loc în România la spații industriale în construcție. Ce mari companii le-au pre-închiriat

0
DISTRIBUIȚI

tap_99024400

Timişoara conduce detașat topul național al celor mai mari proiecte de spaţii industriale în construcție.

Potrivit specialiștilor de la Cushman&Wakefild (consultanță imobiliară), Timişoara are cea mai mare suprafaţă de spaţii industriale în construcţie, respectiv 65.300 metri pătraţi, în două proiecte, a căror finalizare este prevăzută pentru prima parte a anului.

„Livrările din Timişoara nu vor afecta rata de ocupare a stocului din oraş, având în vedere că ambele proiecte sunt deja pre-închiriate, unul către Continental (45.360 metri pătraţi) şi celălalt către TT Electronics (20.000 metri pătraţi).


În Bucureşti nu există niciun proiect în construcţie, cu toate că investiţii totalizând aproape un milion de metri pătraţi sunt planificate şi ar putea fi activate odată ce piaţa va continua să crească sau vor avea pre-închirieri”, se arată într-un raport al companiei de consultanţă imobiliară, citat de ZF.

Timişoara a atras şi cele mai multe contracte noi pentru spaţii industriale în anul care a trecut, arată aceiași consultanți. Cea mai mare tranzacţie de închiriere a fost cea prin care compania germană Elster Rometrics a pre-închiriat 7.000 de metri pătraţi în Timişoara Airport Park.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.