Viabilitatea transportului public pe Bega, dezbătută la „Sara Bănățană”

Viabilitatea transportului public pe Bega, dezbătută la „Sara Bănățană”

0
DISTRIBUIȚI

sara banatana navigatie

Una dintre temele de actualitate în Timișoara, Bega și proiectele municipalității din jurul canalului, va fi discutat la „Sara Bănățană”, eveniment intrat în al cincilea an de existență și care aduce în fața timișorenilor „teme bănățene”. La discuția de azi va participa și Nicolae Bîrsan, cel care a abordat subiectul și la emisiunea PRESSALERT LIVE.

„Vă invităm să luaţi parte miercuri, 4 februarie, de la ora 19.30 la ediţia 46 a Serii Bănăţene, pe care o organizăm împreună cu ing.


Nicolae Bîrsan, Eco Nautic Club și ing. Sergiu Morariu, hidrotehnician, consultant la elaborarea «Studiu privind valorificarea potenţialului turistic de-a lungul canalului Bega Ro-Se». În cadrul acestei Seri Bănătene, vom supune dezbaterii subiectul utilităţii şi viabilităţii proiectului de transport public pe Bega, în forma în care a fost conceput de Primăria Timişoara. Au fost adresate invitaţii pentru a participa la dezbatere şi a-şi expune punctul de vedere asupra acestui subiect atât Primăriei Municipiului Timişoara, cât şi Căpităniei Portului Timişoara”, spune anunțul organizatorilor.

Manifestarea deschisă oricărui doritor are loc în localul Bierhaus de pe strada Emanuil Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.