ATENȚIE Una dintre cele mai importante rute feroviare din Banat va fi...

ATENȚIE Una dintre cele mai importante rute feroviare din Banat va fi suspendată. De ce nu vor mai circula trenurile

2
DISTRIBUIȚI

tren calatori cfr

De mâine, pe ruta Reşiţa Nord – Berzovia – Gătaia – Voiteni nu va mai circula niciun tren.


S-a ajuns în această situaţie deoarece activitatea societăţii de transport Regiotrans a fost suspendată, fiind retras certificatul de siguranţă, scrie Radio Reșița. Tronsonul este aglomerat în special la sfârşit de săptămână, când sute de studenţi se întorc acasă de la Timişoara. În timpul săptămânii există foarte multe persoane care fac naveta. Călătorii s-au plâns în repetate rânduri de condiţiile, frigul şi mizeria din vagoane.
În plus, starea tehnică este una precară. Nu puţine au fost cazurile de automotoare care s-au defectat în câmp, au deraiat sau au luat foc în mers. Deocamdată nu se ştie pe ce perioadă pe ruta Reşiţa Nord – Berzovia – Gătaia – Voiteni nu va mai circula niciun tren. Radio România Reşiţa a încercat să ia legătura cu Regiotrans, dar încă nu a primit un răspuns concret. Activitatea de transport călători va fi suspendată şi pe secţiile de cale ferată Berzovia – Oraviţa şi Oraviţa – Iam. Vă reamintim că societatea a concesionat în urmă cu câţiva ani mai multe tronsoane, între care şi acestea.

2 COMENTARII

  1. E deja 23 septembrie 2015 si rtenul pe ruta Berzovia-Oravita nu circula! Oare chiar putem anula accesul cetatenilor ce trebuie sa ajunga la: scoala, medic, administratie, etc. drpt ce l-au folosit de mai multe vieti?!!! Ce putem face ca sa se revina la circulatia normala? Oamenii sunt izolati în sate. Nici drumurile nu sunt circulabile! Poate cineva sa intervina favorabil?
    Multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.