Ministrul Sorin Grindeanu, replică DURĂ la atacurile primarului: „Incompetenţa se acoperă cu...

Ministrul Sorin Grindeanu, replică DURĂ la atacurile primarului: „Incompetenţa se acoperă cu circ”. Cum ”a susținut” Robu proiectul centurii

3
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Săptămâna trecută a fost marcată de scandalul din plenul Consiliului Local Timişoara, unde aleşii au votat transferul unei părţi a banilor aferenţi ACS Poli, către Centrul de Juniori. Momentul a fost startul unui lung şir de jigniri şi ameninţări adresate de primarul Nicolae Robu către neobedienţi. Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care este şi ministru al Comunicaţiilor, condamnă comportamentul edilului şef şi atenţionează că lucrurile nu decurg în parametrii normali.

„Îmi pare rău, dar observ că îşi ascunde incompetenţa cu toate aceste chestiuni, făcând scandal. Există situaţii care nu au mai existat pe vremea fostului edil, eu am avut discuţii şi cu colegi din CLT şi din partid, vizavi de acesta jigniri. Inclusiv cu actualii lui colegi mi se pare anormal să se poarte aşa.


Mi se pare că se încearcă, spunând cât de răi sunt alţii şi cât de mult face el, să îşi ascundă incompetenţa. Se vede prin ieşirile în care încearcă să jignească pe toată lumea. Toţi sunt de vină, numai domnia sa şi acoliţii domniei sale nu sunt vinovaţi. Vedem situaţii de tipul celei în care Sanda Greblă e schimbată cu Sanda Greblă. E absolut fabulos, probabil dânsa e singurul om competent să facă parte din consiliul de administraţie al RETIM”, a declarat ministrul pentru site-ul nostru.
Legat de anunţul edilului, cum că pregăteşte un protest pentru finanţarea centurii de Sud, Grindeanu spune că
”țin să îl anunţ pe domnul primar că Master Planul se aprobă la nivel de Comisie Europeană, iar a face acest Master Plan presupune o serie de paşi concreţi, nu scris de poveşti. M-aş fi bucurat să îmi fi spus domnul ministru al Transporturilor Ioan Rus că a venit primarul Timişoarei să susţină centura în Comisia de Transporturi. Când s-a aprobat Master Planul au fost zeci de primari care doreau drumuri pentru a cere susţinere. În ţara asta nu există un singur oraş, dar incompetenţa se acoperă cu circ.
Marele noroc pe care îl are domnul Robu e că beneficiază de proiectele fostei administraţii pe care nu cred că le va implementa, în aşa fel încât costurile să fie eligibile şi să primim toţi banii de la UE. Sper să nu ne trezim că le plătim noi de la bugetul local. Dacă proiectele astea nu erau scrise, şi domnul Robu nu le implementa, trei ani de zile aveam doar circ fără realizări”.

3 COMENTARII

  1. Vorbarie ca sa se afle in treaba si nimic concret.
    Multumim pressalert pentru declaratiile in exclusivitate. De acum putem sta linistiti: se ocupa Grindeanu.

  2. Vorbarie ca sa se afle in treaba si nimic concret. Multumim pressalert pentru declaratiile in exclusivitate. De acum putem sta linistiti: se ocupa Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.