Timișoara, orașul mereu surprinzător: beznă noaptea, iluminat public funcțional în timpul zilei....

Timișoara, orașul mereu surprinzător: beznă noaptea, iluminat public funcțional în timpul zilei. Ce spune primăria FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>iluminat public ziua (3)

De ceva timp, timișorenii care ajung seara târziu acasă sau pleacă la lucru dimineața devreme au constatat că în mai multe zone din oraș, prin rotație, iluminatul public nu funcționează. Dacă bulevardele sunt luminate de cele mai multe ori corespunzător, străzile din cartiere sunt deseori scufundate într-o beznă de nepătruns.

Există însă și reversul medaliei: de la fel de multe ori, timișorenii au putut observa că iluminatul public funcționează, inutil, în timpul zilei, iar un cititor PRESSALERT.ro ne-a trimis mai multe imagini care ilustrează acest fapt, întrebându-se retoric „Oare din acest motiv nu avem iluminat public noaptea?”.

Răspunsul primăriei la întrebarea despre aceste probleme nu lămurește prea mult situația. „În perioada 24 februarie – 20 martie, Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu societatea ENEL, efectuează verificări în tot sistemul de iluminat public din oraș. Întreruperile accidentale ale iluminatului public în timpul nopții, în diverse zone din oraș, sunt provocate de defecțiuni în rețelele de distribuție ale societății Enel, cea care ia măsuri pentru remedierea acestora”, ne-a transmis Alina Pintilie, purtător de cuvânt al Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.