Timișorenii se vor bucura din acest an de un nou MALL. Ce...

Timișorenii se vor bucura din acest an de un nou MALL. Ce dotări ultra performante va avea FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Noul mall NEPI din Timisoara_2

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală aduce în Timişoara cel mai mare multiplex Cinema City cu tehnologia 4 DX din afara Capitalei şi primul hypermarket Carrefour din vest. Investitorul construiește pe locul fostei fabrici Extraceram un mall regional care va fi deschis anul acesta. Lucrările avansează cu rapiditate.

Proiectul, situat pe strada Şagului, va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. O mare parte dintre partenerii NEPI, prezenţi în celelate centre comerciale din ţară, se vor regăsi şi în proiectul dezvoltat în Timişoara. ”Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care 1 sală dotată cu tehnologia 4Dx.

4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D.

Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei”, au declarat reprezentanții NEPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.