TRAGEDIE Un tânăr și-a pierdut viața, iar altul este în stare GRAVĂ...

TRAGEDIE Un tânăr și-a pierdut viața, iar altul este în stare GRAVĂ la spital, după un accident teribil. Traficul pe DN 6 este blocat

0
DISTRIBUIȚI

 

accident-masina cs

O persoană a murit iar o altă a fost grav rănită în urmă unui tragic accident de circulație.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp și s-a produs în apropierea localității Cornea, la câțiva kilometri de Băile Herculane, scrie resita.ro.


Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, tragedia s-a petrecut la ieșirea din localitatea Cornea spre Herculane. ”Șoferul nu a adaptat viteza, a derapat, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat”, a declarat pentru reșița.ro, ag. șef. adj. Ancuta Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului șoferul de 27 de ani și-a pierdut viața, în timp ce un pasager în vârstă de 22 de ani a fost transportat în stare gravă la spital. Polițiștii au început o anchetă care să stabilească împrejurările în care s-a produs această tragedie. Circulația rutieră a foit blocată pe timpul cât polițiștii au efectuat cercetările. Cei doi tineri erau de loc din Eșelnita, Mehedinți, și mergeau spre casă din direcția Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.