EXCLUS definitiv din PSD, Cociobea nu se lasă. Vezi ce mesaj belicos...

EXCLUS definitiv din PSD, Cociobea nu se lasă. Vezi ce mesaj belicos le transmite foştilor colegi de partid

0
DISTRIBUIȚI

cociobea1

Complet relaxat, așa se arată fostul consilier județean al PSD Timiș, Sorin Cociobea, după excluderea din PSD și apoi din Consiliul Județean Timiș.

După ce ieri PSD Timiș a anunțat că i-a respins contestația depusă pentru excluderea din partid, Cociobea crede că în mai puțin de o lună va avea câștig de cauză în instanță și va reveni pe fotoliul de la CJT.

Vizavi de decizia PSD, acesta a declarat că „eu am fost convocat luni, în jurul orei 12.00, pentru ora 16.00, când s-au întâlnit cei 14 membri din Comisia de Arbitraj.


Mie mi se pare de cascadorii râsului să îi dai un telefon unui fost coleg de CJT după ce îl dai afară printr-un vot secret, dar arătat la partid. S-au întrunit să judece o contestaţie pe care o ignoră de o lună de zile. Nu au avut altceva de făcut decât să pună în aplicare hotărârile ilegale adoptate. Pai eu mă întreb nu e normal să judeci contestaţia şi apoi să mă dai afară din CJT? Mie mi se pare că s-au grăbit atât de tare să mă dea afară că am spus că partidul e bolnav, dar a fost o ambiţie de-a lor. Contenciosul administrativ va spune dacă am avut dreptate eu sau ei. Din punctul meu de vedere hotărârea a fost făcută nelegal. Am primit-o redactată de la CJT oamenii nu sunt prea bine după chestia asta”.

Cociobea a conchis că cel mai probabil va reveni în CJT şi că neregulile comise de PSD vor fi date pe faţă: „Mă mir ce urmează, dar să nu stea foarte liniştiţi foştii mei colegi că s-ar putea să se întoarcă înapoi Cociobea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.