Gigi Becali construiește o biserică în curtea unei mânăstiri din vestul țării

Gigi Becali construiește o biserică în curtea unei mânăstiri din vestul țării

3
DISTRIBUIȚI

manastirea prislop

Patronul echipei Steaua, Gheorghe Becali, a pus astăzi piatra de temelie pentru un nou lăcaș de cult. Proaspăt ieșit din închisoare, Becali construiște o nouă biserică în curtea Mănăstirii Prislop, din județul Hunedoara, unde este îngropat părintele Arsenie Boca.

„În fața lui Dumnezeu eu am promis că voi ridica o biserică.


În urmă cu două săptămâni, când am sunat la mănăstire, maica stareță mi-a spus că tocmai în acea zi a primit aprobarea pentru a construi o nouă biserică, mai mare. Maica stareță mi-a spus că nu crede că este o coincidență, ci o binecuvântare. Mă simt împlinit că eu, Gheorghe Becali, sunt binecuvântat să ridic biserica lui Isus Hristos aici în locul acesta sfânt”, a mai declarat Gheorghe Becali.

Noua biserică va fi ridicată pe un teren situat la intrarea în curtea mănăstirii, pentru a respecta astfel arhitectura gândită în acest loc de preotul Arsenie Boca, cel care s-a ocupat în mod direct de Mănăstirea Prislop în perioada în care era ieromonah acolo. Lăcașul de cult va fi gata în doi ani și în el vor încăpea peste 700 de credincioși. Noua biserică va purta hramul Sfântul Ștefan cel Nou, sărbătorit în ziua de 28 noiembrie, ziua în care a trecut în neființă părintele Arsenie Boca.

Peste 10.000 de pelerini au participat, vineri, la unul dintre hramurile Mănăstirii Prislop, hramul Sfântului Ioan Evanghelistul, prilej cu care a fost pusă piatra de temelie pentru construirea acestei noi biserici.

3 COMENTARII

  1. Dragilor, cum sa spuneti „ziua în care a trecut în neființă părintele Arsenie Boca”? Conform credintei crestine, omul nu trece in nefiinta, in nimic, ci merge la cealalta viata, cea vesnica. Puteati formula mai bine „ziua in care parintele Arsenie Boca a adormit intru Domnul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.