Florin Teodorescu a decis să îşi demoleze singur terasa. Primarul Nicolae Robu:...

Florin Teodorescu a decis să îşi demoleze singur terasa. Primarul Nicolae Robu: „Poate că îi face plăcere să îşi folosească muşchii fără să mai ajungă să fie pus şi la plată pentru costurile demolării”. Ce altă construcție din zonă va dispărea

0
DISTRIBUIȚI

teodorescu 6

Este oficial, terasa amenajată lângă Sala Olimpia de către culturistul Florin Teodorescu este demolată chiar astăzi. În urmă cu o lună, Teodorescu a primit două amenzi în valoare de nu mai puţin de 2.500 de lei pentru că nu avea autorizaţie de construcție şi autorizaţie comercială.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „la ora actuală de desfăşoară procesul de demolare a terasei de la Sala Olimpia, pentru că nu are cum să fie tolerată în Timişoara o construcţie făcută fără nicio aprobare, pe domeniul public. Noi nu tolerăm nici ce se contruieşte pe domeniul privat, numai că acolo putem interveni după ce avem o sentinţă executorie emisă de instanţele judiciare.


La Sala Olimpia am fost informat că până la urmă proprietarul acelei terase a cerut permisiunea să şi-o demoleze singur. Ce pot să zic, poate că îi face plăcere să îşi folosească muşchii fără să mai ajungă să fie pus şi la plată pentru costurile demolării dacă aceasta ar fi ajuns să fie demolată de primărie. Eu mă bucur că acea construcţie dispare şi sper dispărută să rămână”.

Robu a explicat că „noi nu avem nimic cu nimeni din acest oraş nici de bine, nici de rău, dar legea e lege pentru toţi, regulile sunt reguli pentru toţi”. Mai mult, primarul a informat şi că construcţia din faţa Hotelului Boavista va fi demolată. „Nici aceea nu a fost construită în acord cu autorizaţia dată şi, prin urmare, în momentul de faţă tocmai se demolează. Trebuie să fie foarte clar pentru oricine că nu poate construi sfidând legea, iar dacă unii se aventurează să construiască îşi cheltuiesc de pomană banii, se aleg şi cu o imagine publică negativă, cu banii irosiţi, în plus mai iau şi amenzi”, a completat edilulul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.