Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, crede că social-democrații timișeni nu au nevoie...

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, crede că social-democrații timișeni nu au nevoie de reformă. Cum explică şi pe cine atacă dur

0
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu (7)

Ministrul Comunicaţiilor, deputatul PSD, Sorin Grindeanu a făcut o serie de precizări vizavi de reformele necesare în PSD Timiş. Ales oficial ca şi preşedinte al filialei judeţene a PSD, Grindeanu a vorbit despre lecţiile învăţate pe durata cât a fost membru PSD, de la simplu lipitor de afişe până la preşedinte al PSD Timişoara.


Acesta nu a pierdut ocazia de a taxa PNL pentru inconsecvenţă şi a condamnat fuziunea cu PDL, precum şi darea la o parte a principiilor liberalismului, pentru obţinerea unei majorităţi politice.
Întrebat în ce măsură are de gând să reformeze PSD Timiş sau ce schimbări consideră că sunt necesare, Grindeanu a spus că
„mă uit la un partid viu la tot ce au însemnat aceste săptămâni de adunări în organizaţiile locale, orăşeneşti municipale în adevăratul sens al cuvântului. M-aş uita în oglindă la ceea ce înseamnă celelalte forţe politice şi atunci v-aş spune că dacă comparăm PSD cu PNL nu am avea nevoie de reformă pentru că ceilalţi sunt la ani, ani lumină în spatele nostru. Dar tot timpul trebuie să îţi îmbunătăţeşti tot ce înseamnă structuri de partid şi din acest punct de vedere e nevoie de împrospătare şi de reformă, dar lucrurile trebuie să fie îmbinate”.
Mai mult, Titu Bojin, fost preşedinte al PSD Timiş, anchetat momentan de DNA pentru corupţie, a anunţat public că nu va părăsi partidul în curând şi că, în măsura în care i se va permite, va munci în echipa lui Sorin Grindeanu pentru câştigarea alegerilor din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.