Super distracție pentru copiii timișoreni de 1 iunie: bălăceală, jocuri, ateliere și...

Super distracție pentru copiii timișoreni de 1 iunie: bălăceală, jocuri, ateliere și concursuri. Vezi la ce evenimente speciale trebuie să îi duceți pe cei mici FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-150782759">

ziua copilului4

Mii de puști și puștoaice au luat cu asalt, la propriu, Parcul Copiilor din Timișoara. Sărbătoriții au avut de unde alege – de la spectacole de muzică populară, până la scenete în aer liber sau fotografii cu personajele de desene animate care au umblat pe aleile parcului toată ziua. Copiii au pictat, au desenat pe asfalt, s-au plimbat cu trenulețul, au jucat fotbal sau chiar s-au bălăcit la țâșnitori. Marea problemă  fost faptul că, în continuare, nu există o cofetărie de unde să iei un suc sau o prăjitură.

Îmbujorați, veseli și plini de energie, micuții s-au bucurat de toate surprizele pregătite special pentru ei de 1 Iunie. Fie că s-au dat cu bărcuțele pe tobogan, au desenat pe asfalt sau au alergat până la epuizare alături de prietenii lor, micuții au transformat Parcul Copiilor în capitala distracției astăzi. Pe lângă astfel de activități, cei mici au avut parte și de ateliere educative și creative, la care au învățat diverse tehnici de desen sau pictură.

Și în centrul orașului au fost organizate surprize speciale. Cei care au ajuns în Piața Libertății au putut să se bucure de o plimbare cu tramvaiul copilăriei sau să mănânce înghețată Nelson gratuit, de la o firmă care a pus la bătaie câteva mii de ispite dulci pentru cei care ajuns astăzi în Piața Libertății.

Distracția continuă în mai multe zone ale orașului, cu ateliere, spectacole, jocuri și concursuri. Puteți consulta programul complet aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.