Ediția a VII-a a Festivalului Lubeniței, în weekend, la Gottlob. Ce au...

Ediția a VII-a a Festivalului Lubeniței, în weekend, la Gottlob. Ce au pregătit organizatorii

0
DISTRIBUIȚI

gotlob lubenita08

Timișorenii sunt invitați la sfârșit de săptămână să se înfrupte cu cele mai dulci lubenițe, la singurul festival dedicat acestui fruct de la noi.

Consiliul local şi Primăria Gottlob vă invită, în zilele de 15-16 august 2015, la Festivalului Lubeniţei, ediția a VII-a, „revizuită și adăugită”, după cum anunță organizatorii.

Parada începe sâmbătă, la ora 18.00 din faţa Şcolii din Gottlob, cu majoretele din localitate, majoretele din Nădlac – Arad, Formaţia de dansuri Gottlob, Ansamblul de dansuri de la Sviniţa şi Fanfara de la Recaş.

Între orele 18.30 şi 20.30, pe scena amenajată lângă baza sportivă va avea loc un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori.

De la ora 20.30 pe scenă va urca îndrăgitul cântăreţ Petrică Miulescu Irimică, iar de la ora 22.30, Florica Zaha.


În pauze, umoristul Ioan Selesi e responsabil c destinderea atmosferei.

În cea de-a doua zi, duminică 16 august, pe scena Festivalului Lubeniţei va urca, de la ora 19.00 DJ Şteff, iar de la ora 22.00 Daniela Gyorfi, urmată, după miezul nopții de același DJ.

„După cum anunţam anul trecut, în 2015 Festivalul Lubeniţei are o nouă formă de prezentare. Calitatea superioară este adusă acum de un proiect câştigat de Primăria Gottlob. Prin proiectul pe Măsura 322 «Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale», avem cuprinse reabiliatrea drumului Gottlob-Tomnatic, construirea unei creşe cu două grupe şi o componentă culturală, realizarea unui târg tradiţional. La noi, târgul este Festivalul Lubeniţei. Asfel, au fost achiziţionate 50 de standuri de prezentare, 20 de corturi, instalaţie audio pentru scenă, staţie, microfoane şi boxe. Partea culturală a proiectului are o valoare totală de 47.157 euro + TVA”, spune viceprimarul din Gottlob, Cristian Cerba.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.