Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, decis să NU candideze la Primăria Timişoara:...

Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, decis să NU candideze la Primăria Timişoara: „Nici fiul meu, Sebastian, nu va candida”. Cine ar fi mai potrivit

1
DISTRIBUIȚI

ion raducanu

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, anunţa, săptămâna trecută, că pe lista potenţialilor candidaţi la Primăria Timişoara se află oameni precum Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean Timişoara sau deputatul Florin Bîrsăşteanu. Astăzi, Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş şi tatăl lui Sebastian Răducanu, a ţinut să precizeze că, în cazul în care partidul din care face parte va candida singur la alegerile locale din 2016, nu are de gând să candideze la Primăria Timişoara. Acelaşi lucru este valabil şi pentru fiul său, a anunţat Răducanu.

„Nu există posibilitatea ca eu să candidez împotriva fiului meu la Primăria Timişoara, pentru că eu nu mai candidez şi nici fiul meu nu va candida.


Sunt alţii din PSD Timiş care trebuie să candideze, aşa cum este Sorin Grindeanu. Eu am candidat de două ori, de două ori m-am pus la dispoziţia concetăţenilor, am înţeles că nu mă vor, aşa că eu nu mai candidez. Este exclus şi ca fiul meu să candideze, este prea tânăr, prea manierat pentru politica românească”, a declarat, astăzi, Ion Răducanu.

Preşedintele UNPR Timiş a mai povestit că a ajuns în acest partid după ce a fost exclus din PSD pentru că „nu am vrut să votez proiectele lui Ciuhandu. Deci, nu sunt traseist”, iar fiul său, Sebastian Răducanu, s-a înscris în PSD cu patru ani înaintea sa. „Sebastian avea 19 ani când a intrat în PSD, putea să plece când m-au exclus pe mine, dar nu a plecat. Acum, că l-au ales preşedinte al PSD Timişoara nu înseamnă că trebuie să meargă el să candideze la primărie. Să meargă cei care sunt mai versaţi în politică, aşa cum este Florin Bîrsăşteanu sau Sorin Grindeanu”, a mai detaliat Ion Răducanu.

Preşedintele UNPR Timiş a mai ţinut să precizeze că nu şi-ar dori să fie primar al Timişoarei pentru că este prea în vârstă. „Dacă m-ar fi ales când trebuia, oraşul era acum splendid, mai frumos ca Florenţa”, a conchis Ion Răducanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.