Omul de afaceri turc care a intrat cu maşina în poliţistul de...

Omul de afaceri turc care a intrat cu maşina în poliţistul de la Rutieră, arestat preventiv. Starea de sănătate a poliţistului este foarte gravă

1
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, mandatul emis de Tribunalul Bucureşti urmând să fie pus în executare după ce acesta va fi externat din spital.

UPDATE – Poliţistul de la Rutieră a fost operat pentru leziuni abdominale, starea lui este foarte gravă

Poliţistul de la Brigada Rutieră accidentat duminică a fost operat pentru leziuni abdominale, starea acestuia fiind în continuare foarte gravă, iar cetăţeanul turc Abdullah Atas rămâne internat pentru investigaţii medicale, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Spitalului Floreasca.

Potrivit anchetatorilor, Abdullah Atas, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost arestat duminică noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti.


Mandatul de arestare emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi pe numele omului de afaceri a fost transmis poliţiştilor de la IPJ Ilfov, judeţ în care acesta are domiciliul.

Poliţiştii urmează să discute cu medicii despre starea de sănătate a omului de afaceri şi dacă acesta poate fi externat şi încarcerat sau dacă poate fi transferat într-un spital penitenciar, după emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Omul de afaceri turc a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce s-a accident la nivelul feţei, în momentul deschiderii airbag-ului, după ce a intrat cu maşina într-un gard.

Ancheta în cazul cetăţeanului turc Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, este făcută de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

1 COMENTARIU

  1. In cazul acesta politia nu a mai avut nevoie de raportul medicului legist pentru a solicita arestarea preventiva. Se pare ca numai la Timisoara au nevoie de acte pe care nu le prevede nici macar Codul de procedura penala. By the way, n-am auzit nici pana acum sa-i mai fi propus spre arestare pe salbaticii aia de i-au asfaltat capul cu parii lui Stoiti, desi cred ca s-au finalizat toate rapoartele din lume…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.