Timișoara în zodia parangheliilor – botez cu boxele date la maxim pe...

Timișoara în zodia parangheliilor – botez cu boxele date la maxim pe Torontalului, trotuar blocat pe strada Nouă de o familie ieșită la masă GALERIE FOTO și VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1965294465">

chef strada noua

Timișoara a rămas și azi în zodia chefurile țiganilor întorși din străinătate. Pe Calea Torontalului la palatul neterminat s-a umplut curtea de limuzine. Pe treptele de beton au stat muzicanții, în timp ce invitații s-au așezat la mesele în imensa curte transformată jumătate parcare, jumătate sală de chefuri. De pe la ora 2, muzica a început să duduie din boxele date la maxim. Locatarii blocurilor de peste drum au îndurat cu stoicism distracția de la botez, dar, după câteva ore, unul dintre ei a cedat și a sunat la Poliția Locală. Imediat, mai multe echipe de la Poliția Locală și Poliția Națională au oprit paranghelia, proprietarul fiind amendat de Poliția Locală pentru tulburarea liniștii publice. Cheful a continuat.

În celălalt capăt al orașului, în zona Lunei, pe strada Nouă, în dreptul imobilului cu numărul 21, o familie de țigani a decis să ia masa în fața casei. Așa că trotuarul a fost blocat cu mese și scaune, iar toată familia s-a pus pe distracție. Fără muzicanți însă. Dacă ai fi vrut să treci pe acolo, erai obligat să cobori în stradă, Ca să fie peisajul complet, un microbuz a fost oprit fix în dreptul casei, îngreunând circulația mașinilor. Până la ora redactării acestui material, prânzul prelungit până la cină continua.


4 COMENTARII

  1. Domnule Primar, cat trebuie sa mai indure timisorenii umilitele si sfidarea din partea acestor paraziti? Mariti amenzile!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ceea ce fac e mai mult decat tulburarea linistii publice.

  2. Sa fi verificati si amendati inclusiv muzicantii care accepta sa cante pentru tigani si deranjeaza tot orasul.Se platesc taxe pentru onorariile percepute?Exista vreun contract de prestari servicii intre ei?AMENDAA!!!!!!!!!!

  3. Pana când,, Statul” acesta, pentru care plătim taxe și dări, se lasă călcat în picioare?
    și implicit permite ca noi cetățenii care avem respect pentru lege și pentru concetățenii noștri,
    sa fim călcați în picioare si înjosiți de niște gunoaie ale societății actuale.
    Cine e stăpânul domnule? Statul sau Țiganul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.