EXCLUSIV Femeie răpită de pe stradă, bătută şi agresată sexual de soţul...

EXCLUSIV Femeie răpită de pe stradă, bătută şi agresată sexual de soţul împotriva căruia avea ordin de restricţie. Vezi TRUCUL prin care a reuşit să scape şi în ce stare este victima

2
DISTRIBUIȚI

victima l 1

Scene de coşmar, astăzi, pentru o femeie de 32 de ani din Lugoj, care a reuşit să scape, după câteva ore de teroare, de soţul cu care e în divorţ din luna martie a acestui an şi împotriva căruia avea un ordin de protecţie. Fetiţa în vârstă de patru ani a rămas cu tatăl ei pe perioada procesului. Marţi, a fost obţinut un ordin de protecţie împotriva bărbatului de 40 de ani, care a primit de la Judecătoria Lugoj interdicţia de a se mai apropia de femeie şi de fiica sa. „Decizia instanţei a fost bazată şi pe mesajele pe care acesta i le-a transmis clientei mele de-a lungu timpului – de genul „am pus ştreangul în jurul gâtului copilului” sau la două noaptea „sunt cu copilul în maşină. Mă duc să mă izbesc de un TIR” . Astfel de mesaje s-au repetat luni la rândul”, a declarat avocatul Sorin Pescarovici.

Angelica se îndrepta, în această dimineaţă, spre judecătoria din Lugoj unde avea un nou termen în procesul de divorţ.  „În zona semafoarelor, lângă universitatea din Lugoj, a ieşit soţul meu dintr-o maşină şi m-a băgat cu forţa.


Şoferul l-a lăsat când a văzut că dă în mine şi i-a spus că el nu se bagă. M-a lovit şi mi-a zis că de ce am cerut de ce a cerut avocatul meu ordin de restricţie. Îmi reproşa că vreau să îi iau copilul. S-a pus el la volan şi m-a dus la Surduc, la fratele lui. Acolo a trebuit să întreţin raporturi sexuale cu el ca să scap cu viaţă pentru că întruna m-a ameninţat că mă omoară. Din cauză că a crezut că îi semnez o declaraţie prin care îi ridic ordinul de restricţie pentru mine şi fata mea, ne-am deplasat la Timişoara, la un notar. De la Lugoj la Surduc a condus el, deşi nu are permis şi are o condamnare cu suspendare pentru aceasta. De la Surduc la Timişoara, am condus eu pentru că ştiam că doar ăn Timişoara am o şansă să scap. La notar am intrat în baie şi m-am închis acolo. El a plecat pentru că l-au scos notarii afară. A plecat cu toate actele mele, cu geanta, cu telefon, cu chei, cu absolut tot. M-a mai luat de două ori de pe stradă şi m-a mai sechestrat. Am două dosare pentru chestia asta în curs. M-a ameninţat cu moartea pe mine şi pe copil de-a lungul timpului”, a povestit, tremurând, Angelica pentru PRESSALERT.ro.

Femeia aflată în stare de şoc a reuşit să se refugieze într-o clădire din apropierea Palatului Dicasterial şi să-şi sune avocatul, care a cerut ajutor la 112. Un echipaj de Poliţie a sosit la faţa locului şi pentru că Angelica acuza dureri puternice în zona capului a fost chemată o ambulanţă care a transportat-o de urgenţă la spital. Poliţia a început o anchetă. Vom reveni cu amănunte.

2 COMENTARII

  1. Ma scuzati dar persoana in cauza ar fi trebuit sa isi dea seama cu cine are de a face inca de pe vremea cand isi dadeau intalniri. Nu te trezesti dupa nu stiu cati ani, dupa ce faci copil, vai, dar stati putin ca in realitate individul este psihopat si eu nu am nicio vina.

    Cu toata dragostea, prietena draga, ti-ai facut-o cu mana ta…

  2. persoana care a lasat comentariul anterior ori are probleme psihice ori are ceva cu nemernicul asta. cum poti sa nu compatimesti o femeie intr-o asa situatie ?? Dumnezeu nu doarme nici pt tine nici pt animalu ala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.