Primarul Nicolae Robu, încrezător că moțiunea de cenzură depusă de PNL va...

Primarul Nicolae Robu, încrezător că moțiunea de cenzură depusă de PNL va trece. Ce le transmite ministrul Comunicațiilor, pesedistul Sorin Grindeanu, liberalilor

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 8

PNL a depus, recent, o moţiune de cenzură impotriva guvernului intitulată „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”. În document, liberalii susţin că prim-ministrul, fiind trimis în judecată, compromite o naţiune întreagă şi ca liderii UNPR si PSD, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, sunt „complicii” acestuia dacă îl susţin în continuare. Reacţiile stârnire la nivel local sunt diametral opuse, dacă facem o comparaţie între tabăra PSD Timiş şi cea a PNL Timiş.

Mai exact, copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că „PNL a depus o moţiune de cenzură în încercarea de a face o schimbare de guvern pe motive cunoscute deja de toată lumea, pentru că s-a vorbit despre ele în mass-media locală şi mai ales națională.


PNL are convingerea că ar putea asigura României un guvern mai bun, mai competent, mai bine văzut în lume, un guvern mai cinsitit. De aceea, liderii PNL încearcă să constituie o majoritate prin care să se poată produce această schimbare de guvern. Evident că PNL, aşa cum a anunţat în repetate rânduri, are un program de guvernare bun pentru România şi are persoane apte să exercite cu competenţă preogativele posturilor ministeriale şi apoi ale posturilor din aparatele ministerelor de pe nivelul imediat următor, posturi însă politice. Nu vorbim aici de posturile tehnice care trebuie să rămână ocupate de profesioniști indiferent de opţiunea lor politică”.

La alegerile pentru şefia TSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor şi preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, le spunea tinerilor că „nu mă tem de moţiunea de luni. Nu am de ce. PNL nu are forţa necesară să schimbe guvernul Ponta. Mai mult, schimbarea guvernului Ponta nu ar fi benefică pentru poporul român”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.