Universitatea de Vest din Timişoara, în topul mondial al instituţiilor de învăţământ...

Universitatea de Vest din Timişoara, în topul mondial al instituţiilor de învăţământ superior. Pe ce loc s-a clasat

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Pentru cel de-al patrulea an la rând, Universitatea de Vest din Timişoara a reuşit performanţa de a se clasa în top 800 mondial al instituţiilor de învăţământ superior, conform QS World University Rankings. Potrivit reprezentanţilor universităţii, această performanţă este singulară în vestul ţării. În acelaşi top au mai fost incluse şi Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Tot în acest an, Universitatea de Vest din Timişoara s-a clasat în top 150 mondial cu specializarea Limbi moderne, în clasamentul realizat de aceeași companie.


Criteriile care stau la baza clasamentului QS World University Rankings, clasament realizat la nivel global încă din anul 2004, țin de reputația academică, reputația în rândul angajatorilor, raportul între numărul de studenți și corpul didactic, numărul de lucrări academice listate în publicații de specialitate, numărul cadrelor didactice internaționale și numărul studenților internaționali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.