Proiectul Instalart/ Obiect/ 003 amână evenimentul de la Timişoara. Vezi MESAJUL IMPORTANT...

Proiectul Instalart/ Obiect/ 003 amână evenimentul de la Timişoara. Vezi MESAJUL IMPORTANT transmis de organizatori

0
DISTRIBUIȚI

INCENDIU-COLECTIV

Proiectul Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF, programat inițial să ajungă vineri, 6 noiembrie, la Timișoara, se amână, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, în semn de compasiune și de respect pentru suferința victimelor și familiilor acestora în urma incendiului din clubul Colectiv din București. ”Suntem în doliu alături de familiile celor care și-au pierdut viața în sinistrul de la clubul Colectiv.


Am pierdut artiști, colegi, prieteni în incendiu. În semn de compasiune pentru victime și familiile lor, am decis să amânăm evenimentul de la Timișoara. Cuvintele nu-și au locul în aceste momente grele, în urma incendiului de aseară 27 de oameni nu mai sunt. Alți 184 se luptă pentru viață în spitale. INSTALART își suspendă evenimentele din perioada următoare, începând cu petrecerea ce anunța lansarea proiectului Istalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF în Timișoara și salută inițiativa cluburilor Fratelli de a nu-și desfășura activitatea în această seară”, transmit organizatorii Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF.

Între timp, cu toții putem ajuta donând sânge. Mai multe informații despre centrele și programul de recoltare găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1640694776213950/

(Sursa foto: Fresh24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.