Robu continuă ASALTUL la adresa jurnaliștilor, după ce le-a spus că nu...

Robu continuă ASALTUL la adresa jurnaliștilor, după ce le-a spus că nu îi ajung la şireturi: „Dacă se doreşte luptă cu mine, nicio problemă, voi lupta”

2
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

Primarul Nicolae Robu a postat un nou filmuleţ pe televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, unde explică reacţia avută vineri faţă de presa din Timişoara, dar şi relaţia sa cu jurnaliştii de-a lungul timpului.

După ce le-a spus jurnaliştilor că „da, bravo. Vedeţi-vă de treabă, nu ne tragem în şireturi, când o să aveţi cariera făcută de mine cu cinste şi cu muncă multă, atunci puteți să vă apropiaţi de şireturile mele, până atunci pretind respect”, primarul e de părere că nu a jignit pe nimeni. În cadrul emisiunii de pe Facebook Robu a spus că „am fost torelant până la un punct la care am dat replici, dar eu cred că nu au fost replici nervoase, replici jignitoare, ci au fost replici de punere a lucrurilor la punct într-o manieră care poate fi calificată chiar ca elegantă”.


După ce acuzat din nou că jurnaliştii care nu îl laudă sunt plătiţi de grupuri de interese să îi facă rău, Robu a postat şi un fragment din conferinţa de presă în care insulta jurnaliştii spunându-le că nu îi ajung nici până la şireturi şi a conchis că „dacă se doreşte luptă cu mine, nicio problemă, voi lupta. Să le fie clar acelor grupuri de interese acelor persoane care au ajuns la ceea ce au în mod nelegal care vor tot la fel să îşi consolideze poziţia că nu voi face nicio concesie”.

Legat de întârzierile sale la conferinţele de presă care uneori au fost şi de peste jumătate de oră, edilul a spus că au fost cauzate de agenda încărcată şi că îşi cere scuze pentru ele, dar că nu are ce să îşi reproşeze în rest.

2 COMENTARII

  1. Doamne… saracii jurnalisti.. v-ati simtit lezat. Nu tin cu Robu, nu l-am votat si nu l-as vota… dar aici are dreptate. Nu va trageti de sireturi cu el.. nu aveti cum.. ati terminat si voi o facultate de jurnalism, scrieti niste rahaturi de articole (majoritatea sunt rahaturi) si va simtiti lezati ca un primar de municipiu cu studii mult superioare voua.. va spune sa nu va trageti de sireturi. Saracii de voi! Cata jignire…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.