SPECTACOL la Iulius Mall Timişoara. Un elicopter militar a aterizat în parcarea...

SPECTACOL la Iulius Mall Timişoara. Un elicopter militar a aterizat în parcarea centrului comercial, de Ziua Armatei. Ce surprize îi mai aşteaptă pe timişoreni FOTO

0
DISTRIBUIȚI

elicopter militar

Spectacol, în această dimineaţă, la Iulius Mall Timişoara. Un elicopter militar IAR 330 H, din dotarea Forţelor Armate, care se află la Giarmata, a aterizat, în jurul orei 09.00, în parcarea centrului comercial. Este vorba de un elicopter ce poate fi folosit în misiunile de salvare sau căutare sau intervenţii la calamităţi şi dezastre.

Elicopterul poate fi admirat în parcarea Iulius Mall Timişoara cu ocazia Ziua Armatei Române, până la ora 15.00. Mai mult, militari de la Brigada 18 Infanterie „Banat” sunt prezenţi, astăzi, până la ora 20.00, la centrul comercial pentru o serie de evenimente inedite. Astfel, timişorenilor de toate vârstele li se prezintă armamentul şi tehnici militare, are loc o paradă a ţinutelor şi uniformelor, dar şi concerte de fanfară şi ateliere.

elicopter militar

De asemenea, militarii îşi prezintă tehnicile de luptă, vor defila prin mall, iar în această dimineaţă, imediat după aterizarea elicopterului militar, au avut loc şi demonstrații de alpinism.


Totodată, toți cei interesați de o carieră militară pot afla mai multe amănunte despre aceasta de la punctul de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.

„În a doua zi a seriei de activități dedicate Zilei Armatei avem alături de noi militarii din Forțele Aeriene Române. Elicopterul IAR 330H PUMA aparținând Escadrilei 712 Giarmăta a aterizat în parcarea din fața complexului Iulius Mall pentru a completa expoziția de armament și tehnică. Vă așteptăm să o vizitați”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 18 Infanterie „Banat”. Vezi video AICI cu momentul în care elicopterul a aterizat în parcarea centrului comercial!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.