Tineri cu care ne mândrim: peste 400 de elevi cu 10 pe...

Tineri cu care ne mândrim: peste 400 de elevi cu 10 pe linie în Timiş. Câţi au obţinut medalii la competiţiile internaţionale

0
DISTRIBUIȚI

elevi-640x434

În şcolile din judeţul Timiş învaţă o mulţime de elevi conştiincioşi care cu ambiţie şi muncă au reuşit să obţină rezultate remarcabile. Potrivit Inspectoratului Şcolar Timiş, nu mai puţin de 401 elevi din clasele V – XII din unităţile de învăţământ din judeţul nostru au încheiat anul şcolar precedent cu media maximă. Cei mai mulţi elevi de nota zece învaţă la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara, 63 de şcolari au obţinut această medie, urmează Colegiul Naţional Bănăţean, cu 47 de elevi de zece, Colegiul Naţional „C.


D. Loga”, cu 45 de elevi, şi Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, cu 25 elevi de nota zece.

De asemenea, Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, anunţă că nouă elevi au reuşit performanţa remarcabilă de a obţine premii la competiţiile internaţionale la care au participat. Astfel, elevii din Timiş s-au întors cu medalii de argint sau bronz, dar şi premii şi menţiuni de la concursurile de peste hotare.

„Dacă ne uităm cu atenție, pe categorii de premii, pe discipline sau pe intervale de rezultate, vom observa că Timișul este un județ ce ține privirea sus, înainte, bazându-ne pe ei, pe elevi, pe rezultatele lor. Încurajându-i permanent, sperăm ca de la an la an să fim tot mai sus”, este de părere Aura Danielescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.