Noul mall din Calea Șagului își deschide în curând porțile. Ce magazine,...

Noul mall din Calea Șagului își deschide în curând porțile. Ce magazine, hypermarketuri și cinema de ultimă generație se vor inaugura

1
DISTRIBUIȚI

shopping-city-timisoara-mall-nepi

Hipermarketul Carrefour şi magazinele adiacente din cadrul mall-ului Shopping City Timişoara, dezvoltat în Calea Șagului de sud-africanii de la NEPI, vor fi deschise în perioada următoare. Investitorii spun că zona de fashion şi divertisment va fi inaugurată în 2016.

Investiţia în acest centru comercial se ridică la circa 81 de milioane de euro.

În această perioadă la noul mall al Timișoarei se finalizează calea de acces.


Investitorii au prelungit pe cheltuială proprie traseul liniei tramvaiului 7. Primul hypermarket Carrefour de la Timişoara va fi inaugurat în proiectul sud-africanilor de la NEPI, până la finele acestui an.

Shopping City Timișoara va avea o suprafață desfășurată de 70.206,488 mp, suprafața utilă fiind de 52.322,358 mp. Construcția va avea un regim de înălțime P+1E și 2.038 de locuri de parcare.

„Ancore” pentru noul complex vor fi, spun investitorii, hipermarketul Carrefour, primul din Timișoara, situat la parterul clădirii, respectiv un cinematograf multiplex cu 12 săli la etaj, între care și un cinematograf în sistem 4Dx cu scaune hi-tech mobile şi efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceaţă, baloane de săpun, ploaie şi mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât şi 3D.

În incinta complexului va fi deschis şi un patinoar, precum și o sală de sport .

În paralel cu noul centru comercial, în complex s-a inaugurat deja al doilea magazin de bricolaj al celor de la Dedeman.

1 COMENTARIU

  1. Micile magazine de cartier isi pot pune cruce , mai exact lacat la usa . Toate . Si proprietarii acestor mici afaceri impreuna cu angajatii lor , in general membri(i) de famile , sa-si pregateasac CV -urile cu cererile de rigoare pentru a fi acceptati sa lucreze la MALL pe diverse posturi , daca , desigur nu-s prea in virsta sau nu prea neplacuti la infatisare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.