Primarul Nicolae Robu le răspunde celor care i-au cerut demisia în stradă....

Primarul Nicolae Robu le răspunde celor care i-au cerut demisia în stradă. Cum îi apără pe liberalii care au încercat să manipuleze protestele din Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

robu autografe crop

Prima zi de proteste în Timişoara a adus mai multe solicitări din stradă, iar printre demisiile cerute s-a numărat şi cea a edilului-şef Nicolae Robu. În stilul caracteristic, Robu a comentat la cererea presei încerând să ia în râs şi să minimizeze faptul că în Piaţa Operei s-a strigat „afară, Robu” şi lângă Primăria Timişoara „ieşi afară, javră ordinară”.


Despre scandări, Robu a spus că „suntem într-o societate democratică, evident că oamenii nu au aceleaşi preferinţe, nu aceeaşi înţelegere asupra lucrurilor. Eu am fost votat de circa 50% din timişorenii care au ieşit la vot. La ora actuală, toate sondajele arată că stau mult mai bine, dar rămân un număr de cetăţeni care nu mă agrează. Pe unii îi nemulţumesc pentru că nu pot rezolva probleme care nu intră în prerogativele mele. Nu am ce să comentez, există vreun om în funcţii importante pe planeta asta care să fie susţinut în unanimitate? Haideţi să nu se pierdem luciditatea. Doar nu credeţi că eu am acces în această funcţie fără să ştiu că voi fi înjurat şi că unii vor fi nemulţumiţi. Ce este important, este ca la alegere să se dovedescă faptul că sunt preferatul majorităţii celor care vor veni la vot”.

Mai mult, primarul a spus că în timpul protestelor s-a creat o diversiune spunându-se că el e la balconul Operei şi că de asta se striga „Robu, afară”. Mai mult, primarul a ţinut să condamne public toţi membrii partidelor politice care au profitat de revolta din stradă, ca să îşi facă, spune el, popularitate. Legat de membrii PNL prezenţi în stradă în prima zi de proteste de la Timişoara, care au fost alungaţi de cetăţei, Robu a explicat că „au fost oameni care sunt simpli membri şi care s-au dus ca cetăţeni”. Mai mult, primarul a completat şi că „eu am fost chemat să merg în piaţă şi să vorbesc, dar am spus că asta ar însemna să nu îi respect pe cei care protestează în Timişoara şi toate marile oraşe din ţară, cei care protestează faţă de actuala situaţie din politică”.

2 COMENTARII

  1. Un fost membru al partidului comunist care si-a tras masca PNL.
    Tovarase Robu nu esti cu nimic mai presus decat jegurile de politicieni din tara asta, parveniti din marea familie a PCR-ului.
    Reforma politica- LEGIFERAREA PCT.-ULUI 8 DIN PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA.
    ASTA ESTE SOLUTIA SI AM AVUT-O LA INDEMANA DIN 90 INCOACE, DAR JEGURILE DE POLITICIENI, TOTI CARE S-AU PERINDAT PE LA PUTERE, S-AU FACUT CA NU O VAD.
    NE-AM SATURAT DE VOI TOTI !! NU INTELEGETI!!! NE VREM TARA INAPOI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.