Captură impresionantă de materiale pirotehnice, făcută de jandarmi. Unde se vindeau petarde...

Captură impresionantă de materiale pirotehnice, făcută de jandarmi. Unde se vindeau petarde și artificii

0
DISTRIBUIȚI

POZA PETARDE CONFSCATE 29 12 2015

Peste 6.500 de articole pirotehnice indisponibilizate de la comercializare de către jandarmii din Timișoara. Capturile le-au făcut fie cei din gruparea Mobilă, fie jandarmii din cadrul inspectoratului.

Ieri seara jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, au observat un bărbat care oferea spre vânzare trecătorilor de pe bv.


Regele Carol I din Timişoara, diferite materiale pirotehnice interzise comercializării.

Bărbatul a fost imediat legitimat de către jandarmi care au constatat că acesta se numeşte Aurel I, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Timişoara. Trecând la controlul portbagajului autoturismului Renault Megane, jandarmii au văzut că acesta deținea o cantitate mare de articole pirotehnice interzise, mai exact peste 4.000 de bucăţi. Aurel I. a declarat că toate acestea au fost achiziţionate în vederea comercializării, iar autoturismul este proprietatea unui prieten plecat în vacanţă în Germania. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Agroalimentară „Timişul” din municipiul Lugoj, pentru prevenirea comerţului ilegal cu articole pirotehnice. Astfel a fost identificat numitul I.A., care încerca să vândă peste 400 de articole pirotehnice, iar în scurt timp jandarmii au mai identificat peste 2500 de articole pirotehnice abandonate după o tejghea.

Toate petardele au fost confiscate, iar vânzătorii lor s-au ales cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.