Primarul Nicolae Robu, către medicii de la spitalul municipal: „Fără inhibiţii”. De...

Primarul Nicolae Robu, către medicii de la spitalul municipal: „Fără inhibiţii”. De ce crede că în administraţia Ciuhandu, din „avuţia Timişoarei s-au înfruptat unii şi alţii”

1
DISTRIBUIȚI

 

municipal

2015 a reprezentat pentru Spitalul Municipal Timişoara anul schimbărilor, care au dus la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite pacienţilor. La conferinţa de final de an, în cadrul căreia au fost prezentate realizările din ultimul an de către managerul Octavian Mazilu, a participat şi primarul Nicolae Robu, clădirile în care unitatea medicală îşi desfăşoară activitatea fiind administrate de municipalitate.

Edilul-şef s-a lăudat, în faţa a zeci de medici care lucrează la Spitalul Municipal Timişoara, că în acest an s-a reuşit ca unitatea medicală să fie „în casa sa aproape peste tot. Am făcut mai multe mutări şi astfel nu mai plătim atât de multă chirie. Mai avem Clinica ASCAR într-un spaţiu care parţial nu ne aparţine. Ne străduim să rezolvăm problema identificării de noi spaţii pentru condiţii mai bune la spitalul municipal”.


Vă reamintim că, în acest an, Clinica de Dermatologie a fost mutată de pe strada Mărăşeşti, din centrul oraşului, în Complexul Studenţesc. De asemenea, două clădiri de pe B-dul C.D.Loga, în care funcţionează Clinica de Balneo-Fizioterapie, au fost recuperate în instanţă.

„I-am spus domnului manager, vă spun şi vouă: Fără inhibiţii! Trebuie să avem curajul să gândim lucrurile la cel mai înalt nivel şi ceea ce facem să fie mulţumitor pe termen lung. Nu pot să-mi explic cum de s-au făcut atât de puţine lucruri cu aceiaşi bani, în trecut. Înseamnă că cineva s-a înfruptat din avuţia Timişoarei. Nu vreau să-l acuz pe fostul primar, dar a fost un sistem care a permis ca din avuţia Timişoarei să se înfrupte unii şi alţii. Am închis roboţii respectivi şi acest lucru a provocat multă ostilitate la adresa mea”, le-a spus Nicolae Robu medicilor de la Spitalul Municipal Timişoara.

Primarul Timişoarei s-a lăudat că cinci etaje ale noului corp al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” au fost deja realizate din resursele proprii ale municipalităţii, iar Guvernul a alocat doar cinci milioane lei. „Aştept necesarul de la fiecare şef de secţie. Nu înseamnă că tot ce cereţi o să şi primiţi, vedem cât ne putem întinde, cât putem acoperi. Nu vă minţim, nu vă creăm iluzii, dar trebuie să plecăm de la a cunoaşte nevoile din spital”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Dl. primar este rugat sa verifice si starea grupurilor sanitare de la Clinica I Medicala.Sunt INSUFICIENTE.Am fost internat acolo ,in sept.a.c.,si am fost ingrozit sa vad bolnavii stand la coada,la grupurile sanitare.Poate vor fi bani in 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.