Sorin Grindeanu, veste ŞOC pentru PNL Timiş. Ce premoniţie a avut preşedintele...

Sorin Grindeanu, veste ŞOC pentru PNL Timiş. Ce premoniţie a avut preşedintele PSD Timiş

4
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, a anunţat, astăzi, că, în urma sondajului realizat la nivelul judeţului, „suntem principala forţă politică din judeţ, cu tot cu Timişoara.”

„Suntem bine în faţă. Dacă dublăm marja de eroare, o scădem de la noi şi adaugăm la ei, tot suntem în faţa lor. Cam aşa, cu aproximativ 12%. Orice sondaj îţi arată o fotografie de moment”, a declarat Grindeanu. Preşedintele PSD Timiş a vorbit doar despre rezultatele de la nivel judeţean, refuzând să spună rezultatele sondajului pe Timişoara, pe motiv că le va prezenta preşedintele organizaţiei municipale, Sebastian Răducanu.

Grindeanu a anunţat că PNL va avea probleme din cauza listelor pentru alegerile locale şi că „le lipseşte ceva celor din PNL, şi tot mai mult acum: organizarea.


Acest lucru putea fi compensat de foștii pedelişţi. Se gândesc mulţi dintre ei să revină acolo lunde le este locul – lângă Traian Băsescu. Primari ai PNL vor merge spre PMP. Toate voturile pe care le va lua PMP vor fi de la PNL, nu de la PSD. Dacă acum câteva luni credeam că vor fi în consiliul judeţean doar PSD şi PNL, în acest moment sunt convins că vor fi şi PMP şi ALDE”. Preşedintele PSD Timiş a susţinut că toţi candidaţii social-democraţi vor fi pe liste doar dacă îndeplinesc criteriile de integritate şi că „dacă nu le îndeplinesc pe toate nu vor fi candidaţii PSD, ci la PNL, PMP, UDMR sau unde vor ei”.

Grindeanu a susţinut că vrea să vadă dacă şi PNL va respecta critriile de integritate pe care şi le-a stabilit „de exemplu la Buziaş, unde candidatul a trecut pe la cinci partide de care ştiu eu şi sunt convins că nu ştiu tot”.

4 COMENTARII

  1. Lasa tu ale partide psd-istule si fa curat in ograda ta si vezi de lista ta ca e plina de plini…….nu stiu ce curaj mai aveti voi sa va prezentati in fata noasta sa va alegem
    cu toti care ii stiu si mai vb oameni simpli muncitori nici sa nu mai auda de voi,nu mai veni cu gogosi si sondaje ca le stim toti cum se fac astea……sarbatori fericite

  2. 3) BARA VIOREL a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, în perioada exercitării mandatului de Primar al Comunei Sînmihaiu Român, Jud. Timiș, a semnat bibliografia de concurs, contractul individual de muncă, fișa postului, precum și dispoziția de numire a soției sale în funcția de arhivar în cadrul Primăriei Comunei Sînmihaiu Român pentru perioada 08 decembrie 2008 – 28 februarie 2013.

    PRIMAR PSD

  3. Cand am intrat eu in politica…. Te jucai cu putzulica in nisip….spre aducere aminte , celor care au alzheimer ( nu stiu tot) : PSDR -Sergiu Cunescu , care impreuna cu PD- Petre Roman , au format USD; Alexandru Athanasiu in 2000, ne-a aruncat in mizeria de psd , prin fuziune, da? Cate partide sunt? 2005 -PD care a fuzionat in 2006 cu PLD formand PDL…. Inca 2 partide?! 2012 PMP , care organizatie locala a fuzionat cu PNL…inca 2, nu? …astea dupa mintea voastra…ca si in Caragiale cu steagurile de la prefectura….o sa va predau si lectia despre fuziuni…dupa ce o sa ajung Primar la Buzias si scapam orasul de ciuma rosie….totusi suntem in ajunul craciunului: sarbatori binecuvantate!

  4. Portal > Curtea de Apel BUCUREŞTI > Informaţii dosar
    Informaţii generale
    Nr. unic (nr. format vechi) : 8417/2/2013
    Data inregistrarii 23.12.2013
    Data ultimei modificari: 27.06.2014
    Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
    Materie: Contencios administrativ şi fiscal
    Obiect: anulare act administrativ RPORT EVALUAR ANI 56529/G/II/03.12.2013
    Stadiu procesual: Fond
    Părţi
    Nume Calitate parte
    BARA VIOREL Reclamant
    AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât
    Şedinţe
    25.04.2014
    Ora estimata: 09:00
    Complet: S8 Completul 22 fond
    Tip solutie: Respinge cererea
    Solutia pe scurt: Respinge acţiunea, ca nefondată.Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică,azi, 25.04.2014.
    Document: Hotarâre 1312/2014 25.04.2014
    Căi atac
    Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
    23/06/2014 BARA VIOREL, Recurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.