Încă un proiect al Primăriei Timișoara, de râsul internetului. Cum s-au gândit...

Încă un proiect al Primăriei Timișoara, de râsul internetului. Cum s-au gândit „specialiștii” să împrejmuiască băncile cu garduri

0
DISTRIBUIȚI

parc

Un nou proiect de tot râsul la Timișoara. Deși scuza reprezentanților primăriei este că lucrările de amenajare nu ar fi încă finalizate, lucrurile sunt destul de clare, după cum demonstrează și imaginile publicate pe o rețea de socializare.

Conform debanat.ro, reconstrucția ecologică a Bălții Lămâița a fost anunțată din vara anului 2014, dar lucrările n-au început oficial decât în primăvara lui 2015.


Acestea prevăd amenajarea terenului şi a bălţii, igienizarea luciului de apă, montarea de bănci, pergole și coşuri de gunoi, construirea unui ponton, a unei fântâni de apă și a unei cişmele, montarea de corpuri de iluminat fotovoltaice, dar și desenarea de alei, care ar fi trebuit executate în termen de opt luni, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Reprezentanții primăriei au declarat pentru debanat.ro că lucrurile se vor schimba. „Când vor fi lucrările, nu va arată așa. Va fi gata decupat gărdulețul din fața băncilor și va fi amenajată o bordură Acel gărduleț este pus dintr-o singură bucată, pentru a putea fi turnată aleea. Deocamdată băncile rămân acolo”, spun aceștia. În zonă ,ai trebuie amplasat mobilier, mai este de pus gazonul și de amenajat locul de joacă și mai trebuie făcute împrejmuiri. Balta este curățată, dar de jur împrejurul ei mai trebuie făcute plantări. Noul termen de finalizare: luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.