La un pas de moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate...

La un pas de moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate într-un hypermarket, în fața fetiței sale de trei ani. De la ce a pornit cearta

1
DISTRIBUIȚI

victima

Un tânăr de 33 ani a fost lovit violent din spate, în timp ce se afla cu fetița de trei ani la cumpărături, într-un hipermarket din municipiul Arad. Tânărul a fost atacat și lovit în cap din spate, chiar în incinta hypermarketului, conform aradon.ro. Fetița, de doar trei anișori, era lângă tatăl său când s-a produs agresiunea. În urma loviturii puternice primite în cap, în spatele urechii drepte, tânărul s-a prăbușit inconștient. Sângele, conform martorilor, a început să îi curgă pe nas, pe urechi, după care a și vomitat sânge. A fost apelat serviciul unic de urgență 112, tânărul fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde medicii l-au stabilizat. Diagnosticul pus de medicii de la UPU a fost: „Traumatism cranio-cerebral acut, hemoragie subarahnoidiană minimă, contuzie hemoragică frontală dreapta, fractură mastoidă, otoragie dreapta”, a precizat Monica Puticiu, director medical la spitalul județean din Arad pentru sursa citată.

„ Dintr-o dată, o persoană de sex feminin s-a întors și a intrat în fetița mea fără să o vadă.


Eu i-am spus să fie atentă pe unde merge. Ea a răspuns imediat că fetița ar trebui să vadă pe unde merge. Ne-am apostrofat după aceea, preț de câteva minute, după care am plecat mai departe. În timp ce plecam femeia vorbea la telefon. După aceasta m-am trezit pe patul spitalului. Nu mai țin minte nimic”, a declarat tânărul de pe patul spitalului.

„Un nenea a făcut poc la tati… să-i dăm na – na la nenea”, a povestit fetița de trei ani tot ceea ce a înțeles ea din ceea ce se întâmplase sub ochii ei.  „Fetița mea a fost traumatizată, am găsit-o în brațele a două femei, cărora le mulțumesc că au liniștit-o până am ajuns. Îi mulțumesc de asemenea bărbatului care a stat tot timpul lângă soțul meu și a avut grijă de el până ce a sosit ambulanța”, a declarat soția tânărului. Cei trei ar fi trebuit pe data de 28 ianuarie să se întoarcă în Germania, acolo unde lucrează în acest moment, dar acum vor mai aștepta pentru a vedea dacă vor fi sau nu complicații, conform aradon.ro.

1 COMENTARIU

  1. Tot Aradul e plin de tarani,ciobani retardati,cand spun tarani,ma refer la comportament si atitudine,nu la origini,niste vai de capul lor,trebuie sa fii mare gunoi sa lovesti un om de fata cu copilul sau,indiferent ce a facut respectivul,niste LABARI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.