Mere lansează un nou videoclip cu un concert special la Casa Tineretului

Mere lansează un nou videoclip cu un concert special la Casa Tineretului

0
DISTRIBUIȚI

mere

Muzicienii care alcătuiesc formaţia Mere se pregătesc pentru lansarea unui nou videoclip, evenimentul de lansare urmând să se desfăşoare în data de 13 februarie la Casa Tineretului, de la ora 21. „Cum a spus un mare clasic în viață: „Niciodată să nu spui niciodată…”, decât atunci când cânți refrenul piesei pe care Mere o lansează pe 13 februarie, pe scena Casei Tineretului din Timișoara. Vom cânta despre schimbare și lipsa ei, despre deciziile ce le luăm sau nu putem să le luăm și despre acele lucruri mai puternice decât mintea care ne țin împreună orice ar fi. Pe scena emblematică a Casei Tineretului ni se vor alătura prietenii noștrii timișoreni de la The Different Class și Marion Kräutner și hipsterii întunecato-alternativo-orădeni de la N.O.R.. Vă promitem o seară suprasaturată de talent, potențată prin joc de lumini, fum, proiecții și sunet ca în Germania. Mulți s-ar plânge de cât de greu este să mai faci concerte în ziua de azi, dar noi savurăm ocazia de a vă demonstra că se poate și ba mai mult, să vă arătăm cât de departe se poate merge atunci când #împreunărezistăm. Acest concert este despre fiecare dată când ne-am dat bătuți în muzică sau în dragoste… NICIODATĂ!“, spun membrii trupei. Conform propiei descrieri „Mere s-a născut la bunicul în garaj, umplându-ne lungile zile de vară cu jamm-uri. Suntem un amalgam de energie rock pură presărată cu cea mai delicioasă glazură de pop; atât de bine gătită încât nici nu vei realiza ce deguşti. Trebuie doar să te laşi purtat într-un tărâm psiheldelic al semntimentelor nedesluşite, dar al expresiei neînfrânate.


Mere aduce omagiu marilor dinozauri rock cum ar fi Led Zeppelin şi Frank Zappa, dezvoltând în acelaşi timp un sunet modern şi progresiv în vena Tool, presărat cu sonorităţi venite din sfera stoner rock şi psihedelic din toate timpurile, meţinând la loc sfânt „Riff-ul”.  Trupa N.O.R s-a fondat destul de recent, mai exact în urmă cu trei ani, iar genul prestat de aceştia este rockul alternativ. Grupul îşi are originile în Oradea, şi reuneşte cinci membri întunecaţi, Paul (voce şi chitară), Raul şi Marius (chitară), Copex (bas) şi Lucian (tobe). Muzica The Different Class este un rock ce conține influențe din diverse genuri muzicale precum blues/funk/stoner/psychedelic, un melanj pe care băieții l-au botezat Groove Rock.

Trupa își propune să aducă un sunet instrumental nou în mediul tot mai electronic al muzicii din prezent. Sound-ul trupei se bazează pe Groove și pe experimentarea live, transformând fiecare concert într-o trăire diferită, unică. După mulți ani în care a cântat propriile piesei numai prietenilor și familiei, Marion Kräutner s-a decis să le înregistreze. A rezultat astfel albumul ‘Murmur’, realizat cu ajutorul lui Sebastian Bayer, la Tape6 Recording Studio. Încă de la început, chitaristul Mihai Pascu a făcut parte din acest proiect și continuă să fie prezent pe scenă alături de Marion Kräutner. Cei doi interpretează la două chitare și voce piesele de pe ‘Murmur’, dar și piese noi, care nu au fost încă înregistrate. Ele au ca temă lumi interioare, cu dilemele specifice fiecărui om care crește și se dezvoltă. Natura este un prieten bun și înțelegător. Relațiile dintre oameni sunt complicate și tocmai de aceea atât de speciale și necesare. Biletele pentru acest concert se găsesc la Viniloteca și Muzikia sau online, pe IaBilet.ro Prețul biletelor este:
15 lei până pe 1 februarie, 20 lei până pe 13 februarie, 25 lei în seara concertului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.