PNL Timiş a început campania: Marian Vasile povesteşte cum a urmărit un...

PNL Timiş a început campania: Marian Vasile povesteşte cum a urmărit un autocar plin cu pesedişti care fraudau votul în 2014. Ce carte a scris UPDATE Reacția PSD

2
DISTRIBUIȚI

marian vasile (1)

Liberalul Marian Vasile, secretar executiv al PNL Timiş şi lider de grup al consilierilor judeţeni joacă dur în cursa pentru şefia CJT, printre atacuri la adresa PSD și… cărți scrise de el.

Acesta a explicat astăzi că „săptămâna trecută am fost numit director judeţean de campanie la nivelul PNL. Vreau să vă spun că noi am început campania de mult timp, acum suntem într-un stadiu avansat de construire a platformelor de candidaturi şi mâine vom valida trei sfert din candidaturi pentru primării şi lista în ordine alfabetică la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Timişoara. Lucrăm la strategiile locale de campanie, la planurile de acţiuni şi evenimente şi mai ales lucrăm la planul organizatoric pentru că suntem într-un judeţ cu electorat de dreapta şi vrem să ajungem în casa tuturor cetăţenilor cu planurile şi proiectele noastre pentru că partidele de dreapta au fost deficitare la acest subiect. Vom apela la mesajele potrivite. Acum vreau să vă spun că lucrăm pentru organizații de secții de votare şi această campanie de votare”.

Consilierul județean nu a ratat ocazia de a ataca principalul rival politic.


„Nu în ultimul rând, lucrăm la sistemul anti-fraudă, astfel încât să blocăm PSD să facă ceea ce a făcut de 26 de ani încoace și știți bine că înainte de turul doi al campaniei pentru alegerile prezidențiale numai noi știm cum am monitorizat toate intrările în Timișoara, cum i-am urmărit pe unii cu autocarele cu 160 la oră, pentru că au încercat să voteze la Remetea Mare un autocar întreg și până la urmă au ajuns la Făget și au votat. Mai avem în lucru și sisteme de identificare a votului dublu”, a spus Vasile.

Legat de propria sa candidatură pentru șefia CJT, Marian Vasile a explicat că „domnul copreședinte Robu a făcut, în urma discuțiilor între copreședinții județeni, câteva afirmații zilele trecute că probabil, având în vedere procedura internă de selecție, lucrurile vor fi amânate până pe 15 februarie. Bineînțeles că sunt mai mulți candidați, toți muncesc, dar bineînțeles că acea procedură va trebui să desemnze cel mai potrivit candidat pe baza criteriilor de integritate și a competențelor”.

Liberalul a prezentat presei și o lucrare scrisă de el, în care își expune viziunea de dezvoltare pentru județul Timiș între anii 2016 – 2020. Cartea de 131 de pagini ar putea fi lansată și public.

UPDATE Acuzațiile la adresa social-democraților nu au rămas fără ecou. „Logica lui Marian Vasile este serios afectată de iminenta sa înfrângere în cursa internă a PNL pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş. Domnul MCV caută cu disperare să le demonstreze colegilor săi că este un mare adversar al PSD-ului, crezând că aşa le câtigă încrederea. Dacă el nu ştie, îi spun eu că în PNL sunt mulţi oameni inteligenţi care sesizează paranoia şi penibilul de la mare distanţă. Cu astfel de declaraţii stupide se descalifică şi intră şi el în «elita» glumeţilor din PNL”, a replicat Lucian Ursulețu, purtător de cuvânt al PSD Timiș.

2 COMENTARII

  1. „Nu în ultimul rând, lucrăm la sistemul anti-fraudă, astfel încât să blocăm PSD să facă ceea ce a făcut de 26 de ani încoace” Este vorba despre FRUNZAVERDE ? Condamnat la închisoare în dosarul voturilor pentru Klaus Iohannis !? Dar Frunzaverde este membru PNL nu PSD .Deci ce a facut PSD -ul de 26 de ani incoace ? Va spun eu ! Ceea ce ati facut si voi in acest timp , voi in plus mintiti mult mai mult.Sa ne aducem aminte de guvernarea lui Boc actualmente PNL care mintea ca nu va creste TVA-ul ca nu va taia pensiile si salariile ,samd.Acum dumneata invcerci sa prostesti lumea spunand ca PSD-ul de 26 de ani fura voturi .Cred ca mai mult ati furat voi ( pdl+pnl).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.