Primarul Robu răspunde arogant în scandalul schimbării în secret a 50% din...

Primarul Robu răspunde arogant în scandalul schimbării în secret a 50% din acţionariatul Retim, firma care i-a dat un Mercedes să se plimbe gratis VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, a avut, o reacţie sfidătoare, în scandalul schimbării în secret a acţionariatului de la Retim Ecologic Service SA. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, anul trecut, fără a exista o hotărâre a consiliului local, prin care să se aprobe ca RER Recuperare Ecologică și Reciclare SRL, care avea un capital social de 7.880.000 lei să fie înlocuită cu SC RER Timișoara SRL, cu un capital social de doar 647.600 lei, s-a modificat actul constitutiv al societăţii de salubritate.

Proiectul de divizare parţială al societăţii mamă RER Recuperare Ecologică şi Reciclare SRL a fost întocmit în 25 iulie 2014.


În 7 octombrie 2014 AGA de la Retim Ecologic Service SA a votat cumpărarea Mercedes-ului care a ajunge la primarul Nicolae Robu. În 28 noiembrie 2014 în Primăria Timişoara se intocmeşte referatul care stă la baza hotărârii de consiliu local prin care acceptă Mercedes-ul cu titlu gratuit pentru Robu. În 5 decembrie 2014, acţionarul german solicită oficial divizarea parţială a  RER Recuperare Ecologică şi Reciclare SRL şi apariţia RER Timişoara SRL şi RER Bucureşti SRL. În 9 decembrie 2014, Consiliul Local Timişoara a acceptat Mercedes-ul. În 9 ianuarie 2015, limuzina ajunge în curtea Primăriei Timişoara, iar în 23 ianuarie 2015, Tribunalul Bucureşti încuviinţează divizarea parţială. În 8 aprilie 2015, RER Timişoara SRL devine noul acţionar al Retim Ecologic Service SA, fără ca să existe acordul Consiliului Local Timişoara.

Întrebat astăzi de PRESSALERT.ro dacă ştia de schimbarea acţionarului de la Retim, Nicolae Robu a tăcut în primă fază. După câţiva metri s-a întors şi cu un zâmbet arogant a spus „nu discut decât cu oameni peste un anumit standard. Încă nu aţi învăţat lucrul acesta?”. A plecat apoi în grabă la „audienţa” pe Facebook acordată timişorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.