Sindicaliştii din Primăria Timişoara pornesc lupta pentru acordarea normei de hrană. Cine...

Sindicaliştii din Primăria Timişoara pornesc lupta pentru acordarea normei de hrană. Cine le va reprezenta interesele şi cine nu îi susţine

0
DISTRIBUIȚI

norma hrana

Angajaţii Primăriei Timişoara au făcut un anunţ important în legătură cu pașii pe care îi vor face de aici înainte pentru a obţine venituri mai mari. După ce Primăria comunei Tomnatic a pornit un demers prin care încearcă să obţină normă de hrană pentru personalul din administraţie, Primăria Timişoara a anunţat că susţine acest demers şi că i se alătură.

„În acest sens, mandatăm reprezentanții Federației Naționale a Sindicatelor din Administrația Publică Locală (FNSA) și ai Confederației Naționale Sindicale Cartel ALFA (ai căror membri suntem) să efectueze demersurile necesare pentru legalizarea acordării normei de hrană pentru tot personalul din administrația publică locală”, a transmis șeful sindicaliștilor din Primăria Timișoara, Tiberiu Negrei.

E important de precizat și că, deși guvernul a autorizat creșteri salariale pentru angajații din adminstrație, primarul Nicolae Robu a refuzat să aplice această prevedere pentru angajații Direcției Fiscale, pe motiv că aceștia ar avea salarii prea mari față de restul funcționarilor publici.


Mai mult, Robu și-a asumat public susținerea intereselor angajaților în 2012, când, aflat în campanie electorală pentru postul de primar, a semnat un protocol de colaborare și susținere cu sindicatul angajaților din PMT. Edilul a uitat însă să își respecte angajamentele. Principalul motiv pentru care angajații din administrație cer normă de hrană se leagă de cuantumlui prea mic al salariilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.