Un mijlocaș timișorean care a negociat cu UTA se pregătește cu ACS...

Un mijlocaș timișorean care a negociat cu UTA se pregătește cu ACS Poli. Ce străin va fi testat contra Sebișului

1
DISTRIBUIȚI

ignea-600x398

Lotul timișorean are parte de două nume noi în ciuda problemelor financiare. Cu ACS Poli se pregătește deja mijlocașul defensiv Alin Ignea și croatul Igor Jugovic, jucător cu profil asemănător. Cei doi sunt deocamdată în pregătiri și vor evolua în amicalul de mâine cu Național Sebiș.

Alin Ignea (26 de ani) a evoluat ultima dată la Baia Mare, unde și echipa de fotbal a fost lovită de problemele financiare. Aceasta a încheiat turul pe locul 1 în B2. Închizătorul timișorean și-a negociat revenirea la Arad în urmă cu câteva zile, dar a fost refuzat de noua UTA din cauza pretențiilor salariale. Alin provine dintr-o familie de fotbaliști, frații săi evoluând de asemenea în eșaloanele superioare. El a mai jucat la UTA, dar și la Botoșani și Pandurii în Liga I.


În Timișoara el a crescut practic la FC Auto în Freidorf, neavând contact cu Politehnica. Mijlocașul a efectuat deja vizita medicală și ar avea șanse mari să rămână în lot.

Celălalt jucător care se antrenează sub comanda lui Florin Marin e Igor Jugovic. Conform oradetimis.ro acesta se pregătea se săptămâna trecută cu Zicu și compania. El acoperă la rândul său posturile de mijlocaș și fundaș central. Croatul a evoluat ultima dată la NK Celje și e liber de contract după ce s-a despărțit de sloveni în urmă cu cinci zile. În vârstă de 26 de ani Jugovic a mai evoluat printre altele la Sheriff Tiraspol în Moldova și la Slaven Belupo și NK Istra în țara natală.

Cei doi vor evolua în jocul de mâine, de la ora 11, când ACS Poli întâlnește Național Sebiș în primul test din 2016.

Foto: aradon.ro

1 COMENTARIU

  1. Trebuie să terminăm în faţa lui Poli, am eu un meci cu ei.(din aradon)
    Este o declaratie a miticului de Neaga care a plecat de la stana si s-a mutat si el prin vest.Stiu ca se refera la lupta lui cu Asu ,dar ce meci ar putea ar avea cu acestia.Poate vreun meci de acuma cati-va cand era oaie la cioban,dar atunci jigneste tot numele Poli.
    Poate il intrebati voi maine la conferinta de presa ,cand aerul orasului va fi mai poluat cat sta acest specimen prin zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.