Clujul va găzdui Europeanul de Snooker. „Bucureştiul nu are sală pentru Campionatul...

Clujul va găzdui Europeanul de Snooker. „Bucureştiul nu are sală pentru Campionatul European”

0
DISTRIBUIȚI

The Masters - Day Six

Cluj-Napoca va organiza, după evenimentele din tenis, baschet şi handbal, și Campionatul European de Snooker, în luna octombrie, competiţie la care participă jucători nu doar din Europa, ci din întreaga lume.

Adrian Thiess, omul care a organizat meciurile lui Ronnie O’Sullivan la Bucureşti, anul trecut, a dezvăluit că metropola ardeleană va găzdui CE de snooker.


La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de „european”. Printre ei, Ronnie O’Sullivan, care şi-a confirmat deja prezenţa, iar 18 televiziuni din toată lumea vor transmite competiţia, care va fi urmărită de peste 100 de milioane de telespectatori.

„Am pus pe hârtie deja. Am luat sala, am vorbit şi cu Emil Boc, e stabilit. La Bucureşti nu avem o locaţie potrivită. Sala Polivalentă din Cluj e perfectă”, a spus Thiess.

În martie, meciul România – Norvegia, la handbal feminin, se va desfăşura tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În aprilie, echipa de Fed Cup a României va reveni şi ea în capitala Transilvaniei, pentru duelul cu Germania, pentru menţinerea în Grupa Mondială.

Astăzi, România întâlneşte Turcia, la baschet feminin, tot la Cluj, în preliminariile EuroBasket. În fine, pe 23 martie, tot la Cluj-Napoca se va disputa şi meciul amical de fotbal România – Lituania, pe Cluj Arena, singura arenă „Elite” din ţară care deţine aviz ISU în acest moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.