Amical internațional bănățean câștigat de ASU Politehnica. Ce nou sosit a marcat...

Amical internațional bănățean câștigat de ASU Politehnica. Ce nou sosit a marcat un gol spectaculos cu Radnicki Sutjeska GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

asu poli sutjeska (10)

ASU Poli a obținut a doua victorie consecutivă în testele iernii. Alb-violeții au avut un oaspete din Serbia la Baza 2, dar tot din zona Banatului, e vorba de echipa Radnicki Sutjeska. Deși evoluează doar în Liga a IV-a în țara vecină, gruparea care l-a dat fotbalului pe Dejan Govedarica s-a ținut tare în prima rerpriza. Până la urmă însă Vucea și compania au reușit să se desprindă în partea secundă, unele reușite fiind cu adevărat spectaculoase, scor final 4-0 (0-0).

După 3-0 la Ineu, ASU Politehnica a intrat în zodia rezultatelor pozitive în amicale. Succesul nu s-a conturat în prima parte, când gruparea din Sutjeska sau Sărcia a ținut piept atacurilor timișorene. Meciul a fost foarte strâns cu titularii echipei de pe locul 6 din Liga a IV-a Banat (Serbia). Vizitatorii au avut alonjă superioară în prima parte, dar au amenințat cel mai tare la lovitura liberă a șeptarului Ognjenovic în minutul 32. Interesant e că în lotul lui Radnicki se vorbește și limba română. În partea a doua intrând pe teren nume precum Suciu sau frații Condan. Rezervele grupării sârbe nu au mai făcut însă față ritmului din prima parte.

Vucea a deschis scorul în minutul 58 după o centrare în gura porții oferite de Birău. Bădăuță a majorat scorul cu un șut la ”firul sinteticului” în minutul 68. Nu bine s-a repus mingea în joc și a venit execuția superbă a lui Andrei Sulea, vârful sosit în iarnă marcând în premieră pentru ASU Poli, a făcut-o cu un șut de la distanță în zona vinclului. Meciul s-a încheiat după o altă fază frumoasă, Vucea a săltat din preluare balonul pentru un voleu care l-a învins din nou pe portarul oaspeților.

Următorul amical al liderului C4 ar urma să fie peste patru zile în compania colegei din Timiș, Mama Mia Becicherecu Mic, nu se știu însă deocamdată detalii, ora și locul de disputare al meciului, probabil tot la Baza 2 Politehnica. Elevilor lui Sorin Brîndescu le-a mai fost fixate teste pe 26 februarie cu AS Comuna Recea, echipă din C5 antrenată de Romică Buia, și la doar o zi distanță (27.02) cu Luceafărul Oradea, liderul aceleiași serii a Ligii a III-a.

ASU Politehnica: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan, Taub – M. Stancu – Birău, Giuricici, Țugui, Ghinescu – Tulcan. Au mai intrat: Rogojină, Fișteag – M. Marin, Bădăuță, Rebenciuc, Sulea, D. Codrea, Stefanovici, Damian, Todorov, Ugocian, Vucea și P. Peter. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Radnicki Sutjeska: Cnanak – Dubljevic, Vukovic, Skoko (cpt.), Rogan, Tomin, Ognjenovic, Kurunczi, Radkovic, Culjic, Ninic. Au mai intrat: Rosic, Kenetic, Milos, G.


Condan, Cr. Condan, Idvoreanu, Suciu, Mirkovic și Kolunjic. Antrenor: Dragoljub Gajovic.

Brîndescu, mai mulțumit

Deși rezultatele jocurile amicale sunt catalogate de antrenori ca nefiind așa importante, tehnicianul Sorin Brîndescu e mai mulțumit de jocul echipei față de testele anterioare. ”Încercăm să avem un joc cât mai eficient. Sunt mulțumit că reușim să eliminăm greșelile din apărare, sunt din ce în ce mai puține. Încercăm să aducem mingea în fața porții, încet încet creștem și reușim să ne creăm ocazii. Azi am înscris și ne-am mai creat ocazii de gol, cred că suntem pe drumul cel bun. Le cer jucătorilor să aibă personalitate, în careu ei fac diferența, noi exersăm așezarea în teren și circulația mingii. Îi felicit că au inițiativă și încearcă execuții deosebite”, a declarat Sorin Brîndescu.

Echipa oaspete, Radnicki Sutjeska, care are nume cu rezonanță românească și în staff, i-a lăsat o impresie plăcută antrenorului lui ASU Poli, în special în prima parte. ”E o echipă puternică, jucătorii sunt fizic foarte bine clădiți. E adevărat că în repriza a doua au fost schimbări și nu au rezerve la nivelul primului 11, dar o echipă de Liga a III-a, pentru noi a fost un antrenament util. Noi avem dubluri pe fiecare post și la fiecare meci cresc și jucătorii, o să am probleme la alegere, e un lucru pozitiv”, a conchsi Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.