Victorie conturată după pauză pentru CH Poli la Galați. La ce bornă...

Victorie conturată după pauză pentru CH Poli la Galați. La ce bornă au ajuns handbaliștii alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

poli minaur (3)

Așa cum era de așteptat handbaliștii alb-violeți s-au impus azi în Moldova. CH CSU Politehnica a învins clar codașa Danubius Galați, scor 29-21, dar în prima parte gazdele le-au dat de furcă timișorenilor, care au intrat la cabine cu un avantaj fragil, de un singur gol. Elevii lui Pero Milosevic și-au întărit și mai mult poziția de play-off, fiind acum la egalitate de puncte atât cu Steaua, cât și cu Turda.

Galațiul, cu un zero mare în dreptul reușitelor în Liga Națională, a făcut față unei Poli ușor relaxată după un start cu victorii în 2016.


După 20 de minute tabela indica egalitate, scor 8-8. Pe finalul mitanului bănățenii au avut un pas în fața amfitrionilor și au încheiat repriza în avantaj: 13-12.

Partea a doua avea să fie mai ușoară pentru Timofte și compania. În minutul 38 CH Poli s-a desprins la +3 iar apoi ecartul s-a mărit. Astfel, cu cinci minute înainte de final zarurile erau deja aruncate: 28-20 în favoarea timișorenilor. Diferență păstrată până la încheiere.

Chikovani, cu 11 goluri, a fost principalul realizator al timișorenilor la malul Dunării. Pentru Poli au mai marcat: Lasica 6 goluri, Halcă 5, Neamțu 2, Fenici 2, Timofte 2 și Ștefan 1.

Cu acest nou succes, al patrulea consecutiv în iarnă, Poli atinge borna 38 de puncte, tot atâtea câte au adunat Potaissa Turda (locul 5) și Steaua (4). Următorul joc al alb-violeților va avea loc pe 28 februarie, când aceștia vor întâlni pe teren propriu Dunărea Călărași în runda 22 a sezonului regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.