Aurelian Temișan, Tania Popa, Anca Sigartău şi Ozana Barabancea aduc un altfel...

Aurelian Temișan, Tania Popa, Anca Sigartău şi Ozana Barabancea aduc un altfel de cabaret la Timişoara. Când are loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI

cabaret

Celebrul cântăreț de muzică ușoară Aurelian Temișan, actrițele Tania Popa și Anca Sigartău (Annie) şi solista de jazz Ozana Barabancea sunt doar câteva dintre starurile Bucureștiului pe care „Un altfel de Cabaret” le aduce la Timișoara, luni, 21 martie, de la ora 20.00, pe scena Operei, într-un show cu un concept unic în România, așa cum susțin protagoniștii.

Regizat de Anca Sigartău după un text de Arthur V.Wesker, spectacolul își aduce publicul într-un mic teatru ce se  zbate să  supraviețuiască  în această epocă deloc prietenoasă cu arta.


Actrițele fac un nou spectacol de cabaret și mizează totul pe această carte: directorul teatrului ia bani împrumut, însă chiar „partenerul” său în acest proiect este cel care vrea ca teatrul să eșueze și să fie închis, ca să-l transforme într-un club de noapte. Spectatorii vor avea însă prilejul de a  vedea această poveste din două perspective: cea de pe scenă, căreia muzica, dansul, costumele și luminile îi dau strălucire, și ce din culise, unde intrigile, problemele de familie ale actrițelor, scenele alerte ale schimbării costumelor, emoțiile, se arată acum nefardate, mai dramatice uneori decât show-ul de pe scenă.

„Suntem foarte încântați, eu și colegii mei, că venim la Timișoara cu acest show. Pentru că, veți vedea, este un spectacol întrutotul distinct în peisajul teatral românesc, o formulă scenică originală, care îmbină farmecul cabaretului autentic cu elemente de dramă, comedie și reality show, aducându-i pe spectatori de o parte și de cealaltă a cortinei, așa cum n-au mai fost vreodată. E un spectacol perfect pentru publicul inteligent, rafinat, critic din Timișoara, o să vă convingeți. Mă leagă de Timișoara amintiri, senzații, prietenii puternice și e o bucurie deopotrivă artistică și personală să joc acolo”, a spus Aurelian Temișan.

Biletele pentru unica reprezentaţie la Timişoara a Cabaretului costă între 60 şi 100 de lei şi s-au pus în vânzare la agenţia Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.