SCENE DE GROAZĂ ÎN PARC „Mi-au pus cuţitul în piept şi au...

SCENE DE GROAZĂ ÎN PARC „Mi-au pus cuţitul în piept şi au dispărut cu gemenele mele de patru ani”

1
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Scene de groază s-au petrecut într-un parc din Timişoara, ieri după amiază, sub privirile celor care se aflau pe aleile din zona Matei Basarab. Ţinta a fost timişoreanul Cristian Dăneţi care s-a întâlnit cu fosta sa soţie, de care a divorţat. Cei doi au gemene de patru ani, fetiţele locuind în ultimele patru luni cu tatăl lor.


„M-a sunat să ne vedem  în parc erau şi fetele cu mine. Au apărut doi vlăjgani care m-au trântit jos şi mi-au pus cuţitul în piept. Au strigat la fosta nevastă „Cristina, ia copiii”. Fetele nu vroiau să plece, strigau. Mi-au pus cuţitul în piept şi au dispărut gemenele mele de patru ani. Am stat pe jos vreo zece minute. Cineva a sunat la 112 şi a venit Poliţia”, a povestit Cristian Dăneţi.

Bărbatul susţine că a divorţat la notar de soţia sa şi acum se judecă pentru custodia copiilor, dar marea sa problemă este că „nu poţi acţiona aşa. Să iei cu tine doi haidamaci şi să pui cuţitul în piept e o soluţie? Unde ajungem? Nu ştiu nimic de copiii mei. Ce să fac eu acum? Fetele vor să stea cu mine. Am fost şi la Protecţia Copilului”. Poliţia Timiş a confirmat că există o sesizare legată de acest incident şi că diferendele dintre cei doi soţi sunt cunoscute. La secţia 4 există deschise deja două dosare penale – în unul soţul este reclamat pentru loviri şi alte violenţe, iar în celălalt soţia este acuzată de violare de domiciliu. Incidentul de ieri va fi anchetat, într-un dosar penal, alături de celelalte două plângeri. Deocamdată nu se ştie nimic despre cele două fetiţe.

1 COMENTARIU

  1. O mamă este capabilă să se transforme într-o fiară, atunci când cineva-i vrea să o țină departe de copiii ei!
    Lăsați copiii mamelor, chiar dacă le considerați imorale, și nu le puneți la încercare iubirea de mame, încercând să le țineți departe de ei, ptr că ele vă vor sfâșia cu aceiași forță cu care le-ați sfâșiat și voi sufletele, atunci când le-ați luat copiii, prin tot felul de tertipuri avocățești! Ce naiba aveți în cap, tăticilor, atunci când recurgeți la așa ceva?!
    Nici o mamă normală nu va ceda lupta ptr copilul ei, să știți asta. Ajungeți la un consens, oameni buni! Chiar nu vă puteți crește copiii civilizat, având o custodie comună și o relație de parteneriat, ptr ca ei să crească în liniște?!
    Cei care pierd sunt doar copiii, nu voi! Voi aveți orgolii, interese și lipsă de maturitate… Mergeți la un terapeut, lăsați avocații. Avocații nu vor decât să vă țină un conflict. Un terapeut vrea să vă transforme, cu acordul vostru, în doi oameni echilibrați și centrați pe copiii lor. Doamne ajută, să aveți înțelepciunea de a înceta lupta asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.