Primarul candidat Robu anunță INTERZICEREA strângerii de semnături pentru locale în mai...

Primarul candidat Robu anunță INTERZICEREA strângerii de semnături pentru locale în mai multe zone din Timișoara. Vezi care sunt acestea

1
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL20_resize robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este și candidatul PNL pentru funcția de edil al orașului, a anunțat pe pagina sa de Facebook, în această după amiază, restricții pentru partidele politice din Timișoara care strâng semnături pentru a-și susține candidaturile la alegerile locale. Nu a existat nicio consultare pe această temă, nu se știe cine a decis acest lucru și care este baza legală pentru un astfel de demers care reprezintă o îngrădire a libertăților prevăzute de Constituție.

„Semnăturile pentru candidaturi la alegerile locale, pentru toți candidații, indiferent de funcția / poziția pentru care candidează, indiferent de partidul în numele căruia candidează sau de statutul de independent și indiferent de orice alt criteriu se pot strânge în orice locații din oraș, mai puțin: Piața Victoriei, Str.


Alba Iulia, Str. Mărășești, Str. Pacha, Centrul istoric cu cele 4 piețe și 10 străzi devenite pietonale prin ultimele amenajări pe fonduri europene,parcurile orașului, interioarele clădirilor publice ale orașului
„, a scris Robu pe Facebook. Conform edilului acțiunea este menită să sporească confortul cetățenilor, dar este născută și din „grija pentru funcționarea neperturbată a instituțiilor publice, iar pe de altă parte, principiul echidistanței, al egalității de tratament și de șansă în raport cu toți candidații”.

Direcția de Comunicare a Primăriei Timișoara nu a emis vreun comunicat de presă în acest sens până la ora redactării acestui material.

1 COMENTARIU

  1. mda, adica nu ai voie in zona pietonala, probabil e voie sa stringi semnaturi printre masini.

    robu are nevoie de semnaturi sau pentru el sint suficienti prietenii de pe facebook?

    nu am vazut voluntari agresivi in demersul lor de a stringe semnaturi. duminica am fost abordat cu respect, le-am intrebat pentru ce partid string semnaturi, mi-au zis ca pentru *** si atunci am fost de acord sa semnez.

    sa ne aducem aminte ca in prima iarna robu a avut grija sa interzica ca ong-ul unui cult neoprotestant altul decit al colegului de partid sa stringa fonduri caritabile.

    astept cu nerabdare dezbaterile electorale cu toate ca sint sigur ca robu ori isi mai baga un arc pe vene ori o sa refuze pur si simplu sa stea de vorba cu *****.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.