Primarul Nicolae Robu, explicație pe tema AVALANȘEI de evenimente programate în preajma...

Primarul Nicolae Robu, explicație pe tema AVALANȘEI de evenimente programate în preajma campaniei electorale din Timișoara. Cum se apără cu ajutorul Sfântului Ilie

0
DISTRIBUIȚI

Festival Rock Timisoara33 costi duma

Apropierea campaniei electorale pentru alegerile din vara anului 2016 pune Primăria Timişoara şi instituţiile conexe la treabă. Dacă în anii precedenţi festivalurile şi concertele din timpul verii erau împărţite în intervalul cuprins între lunile mai şi septembrie, în acest an, unul electoral, lucrurile stau complet diferit.

Doar în acest weekend la Timişoara se vor celebra concomitent Zilele Cartierului Cetate, Festivalul Timfloralis şi Ziua Tinerilor, instituită recent de primarul Nicolae Robu alături de Ziua Majoratului, Ziua Studenţilor şi Ziua Vârstnicilor, toate evenimente finanţate prin Agenda Culturală a Casei de Cultură, deci cu bani de la bugetul local.


Nu numai atât, dar şi festivalul de rock şi-a schimbat data, fiind acum mutat pe 13 mai.

Întrebat de PRESSALERT.ro de ce toate evenimentele sunt înghesuite în preajma campaniei electorale şi festivalul de rock a fost mutat, primarul Nicolae Robu a comentat că „nu acum s-a stabilit. Evenimentele cultural-artistice dedicate preponderent tinerilor este firesc să se desfăşoare în perioada în care tinerii sunt în oraş şi în care vreme este preponderent bună. Evident că garanţie nu ai, ţineţi minte ce am păţit la JazzTM când a plouat la început de iulie acum doi ani, dar evident că te bazezi pe datele statistice. În această perioadă avem şanse mari să avem vreme bună, studenţii sunt în oraş, să nu uităm că în Timişoara avem peste 50.000 de studenţi dintre care peste 60% sunt din afara Timişoarei. Nu am date la zi în această privinţă, dar aşa stau datele de obicei. Dacă punem în mijlocul verii când lumea e în concediu când studenţii sunt plecaţi din Timişoara nu am făcut nimic. Aceste evenimente trebuie planificate ca studenţii să se bucure de ele la fel şi cetăţenii Timişoarei fiind aici. Drept urmare, nu avem o marjă foarte largă de timp în care se potriveşte să programăm astfel de evenimente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.