HAOS la ACS Poli: Echipa a fost PĂRĂSITĂ de doi străini înaintea...

HAOS la ACS Poli: Echipa a fost PĂRĂSITĂ de doi străini înaintea derby-ului suferinței cu Petrolul, alții amenință și ei cu plecarea. La ce soluții disperate va apela Petre Grigoraș

2
DISTRIBUIȚI
acs poli prezentare juc (6)
Străinii sosiți la ACS Poli în iarnă încep să părăsească corabia

Paharul a început să dea pe dinafară la ACS Poli. Doi jucători străini sosiți în iarnă sunt deja alături de familiile lor acasă. E vorba de Everon Pisas și Lys Gomis, situație fără precedent la actualul club timișorean. Mai mult, antrenorul Petre Grigoraș a explicat că pentru alți jucători deplasarea la Ploiești va fi ultima dacă nu-și vor vedea banii. Tehnicianul va apela, cel puțin pe bancă, și la juniori pentru duelul cu Petrolul, teoretic unul crucial pentru salvare.

”Petrolul i-a bătut pe Craiova, CFR, problemele Petrolului într-o perioadă nu înseamnă că locul lor reprezintă adevărata valoare. Au probleme ca și noi. Venim după un rezultat până la urmă mulțumitor. A fost poate cel mai bun adversar din play out… Se vede că ne ajută rezultatele. Dar trebuie să ne ajutăm și pe noi. Petrolul e o echipă bună. Pe lângă vechile accidentări, au apărut suspendările lui Manu Torres și Javi Hernandez. Nu vor evolua etapa următoare. Problemele destul de grave încep să-și pună amprenta: Lys Gomis și Pisas au părăsit echipa deja. Strauss acuză o accidentare, deci nu mă voi putea baza pe el”, a declarat Petre Grigoraș.

Petre Grigoraș: Meciul cu Petrolul ar putea fi ultimul pentru unii jucători

Tehnicianul lui ACS Poli a explicat că ”unii jucători, de când au venit, au luat 7-10 milioane, au zis că vor merge la Ploiești dar că dacă nu primesc nimic vor părăsi echipa.


Nu știu dacă Elek va putea să meargă, pentru că are o mai veche accidentare…”. Despre cei doi jucători care au părăsit formația Grigoraș a prezentat două cazuri diferite. Everon Pisas (21 ani, foto nr. 17) ar fi explicat de ce pleacă iar Gomis (26 ani) a ”dezertat” printr-o scuză. ”Pisas a venit și a spus că nu mai poate să trăiască așa, are familie, copil, am insistat, măcar să fim ca și grup până la capăt… Gomis a fost puțin mai șmecher, a spus că se întoarce să-l vadă doctorii în Italia. El își luase toate bagajele”, a precizat Grigoraș.

”Nu am mai pățit așa ceva pentru că și situația e de așa natură. Sunt jucători străini. Majoritatea au venit aici și nu și-au primit nimic. Astea au fost posibilitățile. Nu mai ai cum să-i motivezi. Situația e delicată, mai avem șanse matematice la o victorie să depășim Voluntariul, dar e foarte greu să-i motivezi. Sunt foarte mulți indisponibili”, a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

Pedro Henrique nu s-a refăcut. Doman și Nimely au început să se antreneze normal și pot fi folosiți o repriză. ”În situația asta o să trebuiască să-l cooptez pe Contra portar de rezervă, să am juniori în lot. Trebuie să fim uniți. Llorente nu se poate antrena, se pare că va dura cinci săptămâni tratamentul lui”, a mai spus Grigoraș.

Colac peste pupăză Ianis Zicu se luptă în continuare cu clubul la comisii pentru restanțe mai recente. ”E clar că afectează colectivul și grupul. Să nu existe dezamăgiri, unii iau mai mult, mai puțin, trebuia să fie echitate. Din păcate mi s-a promis că se vor rezolva aceste probleme, am primit un salariu, …am insistat pentru primele de promovare, vă dați seama, am fost pus în fața faptului împlinit”, a concluzionat spășit Grigoraș.

Partida Petrolul Ploiești – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 18.00, în etapa a 11-a a play out-ului. Voluntariul a cedat aseară, 1-2 la Cluj cu CFR, astfel că bănățenii au posibilitatea să urce pe loc de baraj dacă se impun.

”Nu pot să-i condamn, am apelat la sensibilitatea lor”, Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

2 COMENTARII

  1. Indiferent de greșelile clubului sau tehnicienilor,ori valoarea sub orice critica a jucătorilor situația de acum e cauzată de împuțitii și jegoșii de politicieni,:asta pentru ca la Timisoara ,Cluj sau Sibiu,Brașov,Oradea sau Arad nu e…voie sa dai bani la sport(și aici nu e vorba doar de fotbal!) Pe când în cătunul…bucuresti și maghernita le voluntari sau chiajna e voie pentru ca dicteăla …ciuma roșie!Asta cu …sabia,…pseudo bănățeanul sarbu și camarila de tampiti de la Curtea de conturi ,o adunătură de basinosi care toaca banii cu Nesimțire!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.