ASU Politehnica întâlnește cea mai bună echipă din retur în intermediară. Liderul...

ASU Politehnica întâlnește cea mai bună echipă din retur în intermediară. Liderul C4, optimist înainte de sosirea trupei din Deva

0
DISTRIBUIȚI
deva asu poli (45)
În tur a fost un spectaculos Cetate Deva – ASU Politehnica 2-3

Liderul C4 are parte mâine de un nou duel dificil după succesul obținut cu noroc la Ineu, în urmă cu doar două zile. ASU Politehnica primește pe ”Știința” replica celor de la CNS Cetate Deva, revelația returului, fără niciun eșec în 2016. Principala grijă a timișorenilor a fost refacerea fizică, dar tehnicianul Sorin Brîndescu nu e îngrijorat după ce toți elevii săi au devenit valizi.

ASU Poli mai are câțiva pași până la îndeplinirea unui obiectiv foarte optimist înainte de start. Cu patru runde înainte de final alb-violeții își văd soarta în propriile mâini în privința accederii, într-un timp record, în eșalonul secund. Următorul pas pentru liderul cu avans de patru puncte față de urmăritoarele din Alba e duelul cu Deva de pe teren propriu.

”Băieții în ghete” nu au strălucit la Ineu, dar au obținut punctele necesare și pentru moral. ”În parte am fost nemulțumit, de anumite momente. De faza de atac, dar am spus că și terenul a înfluențat acest aspect”, ne-a spus Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli.

Timișorenii au fost lipsiți în județul Arad de aportul mezinilor Marius Marin și Marko Giuricici, dar cei doi vor fi valizi marți, la fel ca restul alb-violeților.


”Nu avem probleme, nu sunt absenți, ne-am pregătit normal. Sperăm la o nouă victorie, deși întâlnim o echipă bună, care nu a pierdut în retur. E foarte important acest joc dacă vom și câștiga pentru că ne menținem diferența și nu mai sunt multe etape”, a precizat Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Politehnica s-a referict și la programul încărcat după amânarea partidei precedente, echipa sa urmând să joace peste alte trei zile, vineri, la Ișalnița, cu CSU Craiova II: ”Am știut programul înainte de jocul cu Ineu, ne-am pregătit acest sens. Energiile sunt canalizate pe partida cu Deva în acest moment, apoi joi vom pleca la Craiova, totul e stabilit”.

Cetatea, necucerită în retur

De partea cealaltă Cetate Deva a surprins în această primăvară cu o linie de clasament de invidiat, fără eșec în retur și urcuș până pe locul 5. Antrenorul Marius Sârbu nu-i va avea la dispoziție pe Bega pe Mario Boldea (suspendat) și Mintaș (accidentat). ”Noi ne dorim să facem un joc bun şi sperăm să obţinem puncte. Nu avem nicio presiune şi sunt singur că jucătorii vor arăta că cele 10 meciuri fără înfrângere au venit după o muncă corectă. Întâlnim o echipă bună, ofensivă, cu un joc modern însă care în tur nu cred că ne-a învins meritat”, a declarat Sârbu pentru hunedoarasport.ro. Alb-violeții s-au impus greu pe terenul Cetății, scor 3-2, după ce devenii reveniseră de la 0-2.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CNS Cetate Deva se dispută mâine, de la ora 18.00, pe terenul ”Știința”, în runda 27 a Seriei a IV-a din Liga a III-a. Tot în această etapă la Cugir are loc derby-ul Albei, între Metalurgistul și Performanța Ighiu, ambele sunt la patru puncte în spatele bănățenilor, însă echipa din Ighiu are un meci în plus disputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.