EXCLUSIV Consilier local PNL, trimis în judecată că a plătit o fată...

EXCLUSIV Consilier local PNL, trimis în judecată că a plătit o fată de 12 ani să facă sex în mod repetat cu el, candidat din nou. Vezi cum a explicat şeful său de partid situaţia VIDEO şi GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI

 

teodor lazar 1
Teodor Lazăr refuză să discute despre acuzaţiile procurorului Foto Adrian Pîclişan

Un consilier local PNL a fost propus pentru un nou mandat chiar dacă procurorii l-au trimis în judecată pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu fată de 12 ani. Lazăr Teodor, ales local în oraşul timişean Ciacova, este acuzat de procurori că „în perioada septembrie 2014 – august 2015, inculpatul a întreţinut, în mai multe rânduri, raporturi sexuale consimţite cu persoana vătămată minoră M.E.D., în vârstă de 12 ani”. La vremea respectivă acesta era revizor CFR şi a negat acuzaţiile. Dosarul este, acum, pe rolul Judecătoriei Deta.

Coşmarul fetei de 12 ani, povestit de mamă

mama si victima
Victima şi mama sa, îndreptându-se spre casa din Obad Foto Adrian Pîclişan

Mama victimei a povestit pentru PRESSALERT.ro că totul a ieşit la iveală după ce consilierul local, care locuieşte la câteva sute de metri, pe aceeaşi stradă din localitatea Obad, care aparţine de oraşul Ciacova, „o sunat-o pe fată într-o sâmbătă dimineaţa. Am verificat telefonul şi am văzut că sunt apeluri pierdute de la el. Şi am răspuns. I-a dat întâlnire la fată cât mai aproape de casă. Îmi pare rău cât oi trăi că nu l-am lăsat să vină în grădină că nu mai ieşea decât legat sau în pielea goală. Că asta merită unul ca ăsta. După asta fata a recunoscut că a avut relaţii cu el. Şi am făcut plângere la Poliţie. După ce am vorbit cu el la telefon, atunci când l-am prins, m-am dus la cămin, că era căminul în reparaţie, şi l-am întrebat ce a căutat. Mi-a zis că nu a avut grijă la fata mea şi mi-a spus să ies afară din cămin”.

Femeia a aflat prin coşmarul prin care a trecut fiica sa, care atunci avea 12 ani, din declaraţia pe care fata a dat-o ulterior la Poliţie în timpul anchetei „a luat-o de la şcoală şi s-a dus cu ea că hai că am ceva de luat de la lucru. S-a dus cu ea la lucru. Ea nu a mai coborât din maşină, lasă-mă că mă duc acasă. S-a dus la ea, a închis uşa şi a tras de ea”. Ulterior, fata s-a întâlnit de mai multe ori cu vecinul şi după cum povesteşte mama victimei „îi dădea bani la fată, sigur. Am avut încredere în el că copilul meu a crescut cu nepoatele lui, cu fetele lui. Noi ne duceam că eu şi soţul meu ne duceam la el la treabă, la fân, la prăşit. Niciodată nu m-am gândit că o să facă gestul ăsta cu fata mea. Mi-a zis o dată „nu vezi cum vine fata ta în centru?”. Şi i-am zis „dar cum vrei să vină un copil de 13 ani? Cu fusta până-n pământ. Copilul vine în pantaloni scurţi, în fustă mai scurtă. Au luat cei de la procuratură desfăşurătorul de la telefonul lui – în trei luni de zile a avut 180 de apeluri către fată„. Femeia a povestit că şi acum fata este în atenţia vecinului „de câte ori se duce cu bicicleta la magazin se duce după ea, când sunt cu ea vine după noi”.

Reacţia consilierului local, acuzat de pedofilie

teodor lazar 2
Teodor Lazăr s-a ferit cât a putut de mult de camerele de filmat

Consilierul local Teodor Lazăr este, conform listei aprobată de co-preşedinţii PNL Timiş, Nicolae Robu şi Dan Popa, pe poziţia a cincea  pentru Consiliul Local Ciacova. Când l-am contactat telefon pentru a-l întreba despre acuzaţiile procurorilor şi cum merg cu noua sa candidatură, acesta a negat vehement.


„Asta nu se contactează prin telefon şi de nicio culoare nu am să vă răspund la aşa ceva. Şi de nicio culoare nu e nimic adevărat. Nu există. Trebuie să-mi dai documentaţie, cine eşti, de unde eşti şi cum eşti. Vino, te rog. Pentru ce să ma ancheteze pe mine? Nu-s candidat, nu-s ce prostie vorbeşti tu. Vino la Obad, hai repede, mă găseşti în centru”, a susţinut Lazăr.

Când am ajuns la Obad, ieri, aproape de ora 20, Teodor Lazăr era în căminul din localitate unde urma să aibă loc o adunare electorală. Nu a mai răspuns la telefon când l-am sunat. A ieşit până în uşă, chemat de un coleg, dar când a văzut camerele a fugit în interiorul căminului ca să nu fie filmat. Nu a mai ieşit de acolo, colegii săi transmiţându-ne că „a vorbit cu avocatul şi nu dă nicio declaraţie”.

Cum explică şeful de partid situaţia

teodor lazar si primarul filip teodor
Primarul din Ciacova şi consilierul local acuzat de pedofilie, în timpul întâlnirii electorale de la Obad Foto Adrian Pîclişan

A apărut primarul PNL din Ciacova, Petru Filip, cel care l-a susţinut pe Lazăr ca să fie pe liste şi pentru următorul mandat. Extrem de vesel, acesta ne-a explicat că „spre deosebire de alte localităţi, în localitatea Obad este un aşa mic parlament în care se adună oamenii din sat şi îşi propun candidatul. Aicea nu o să propun candidat, oamenii sunt cei care-l propun. A fost această şedinţă, s-au adunat aproximativ 80 de persoane şi l-au propus în continuare pe domnul Lazăr Teodor. Eu am cerut punct de vedere de la Poliţie, mi-a spus că deocamdată, în acel moment, nu are nicio problemă, este  cercetat pentru nişte fapte, dar am considerat că poate să candideze pe aceste liste. În momentul în care va avea o problemă, normal … Eu am auzit discuţii. Justiţia este cea care hotărăşte. Am şi eu aşa o părere – dacă el chiar ar fi făcut acest lucru, eu cred că era arestat imediat, nu cred că se  mai punea problema ca să-l cerceteze, dar în final justiţia îşi va spune cuvântul şi va hotărî cu privire la domnul Lazăr”.

După ce ne-a explicat situaţia, primarul Filip s-a dus la întâlnirea electorală cu consilierul local acuzat de pedofilie în stânga sa la prezidiu.


2 COMENTARII

  1. PNL o adunatura de oameni bolnavi cu dosare penale, cu tot fe;lul de cauzatii …rusine sa va fie daca cu astfel de candidati va prezentati!!!

  2. Sunt din Obad, iar acuzatiile la adresa domnului Lazar sunt veridic adevarate, stau in apropierea celor doi membri de cauza si am observat ceva neobisnuit intre cei doi indivizi….rusine domnule Lazar pentru faptele dvs…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.