EXCLUSIV Administrația Robu, risipă de bani publici – montarea de panouri de...

EXCLUSIV Administrația Robu, risipă de bani publici – montarea de panouri de lemn pentru serbările de Crăciun costă 70.000 lei. Vezi cele mai BĂNOASE operațiuni

2
DISTRIBUIȚI
targ de craciun timisoara
Targul de Craciun din Timisoara

Casa de Cultură a Municipiului Timişoara sifonează bani publici sub pretextul finanțării de proiecte culturale. Vorbim despre alocarea de 12.000.0000 de lei făcută recent de Consiliul Local Timişoara pentru Agenda Culturală a Timişoarei, care poate fi consultată aici. În cazul Târgului de Paşti organizat anul acesta la Timişoara suma alocată pentru un cuib de scânduri s-a ridicat la 30.000 de lei. Dacă aţi crezut că un asemenea record de sfidare nu poate fi depăşit, mai jos puteţi vedea cum aceeaşi operaţiune are loc şi la manifestările de pentru Ziua Naţională, Târgul de Crăciun şi Serbările Crăciunului, Revelion şi Revelionul Seniorilor.

Luna decembrie – luna risipei pentru Casa de Cultură din Timișoara

Suma totală alocată pentru evenimentele menţionate mai sus este de 700.000 de lei.


Nu mai puţin de 421.000 de lei vor merge pentru servicii de tip închieri echipamente de sonorizare, ecrane, montare, demontare, alimentare cu energie electrică etc. Cu toate că per ansamblu ţinând cont de faptul că suma acoperă mai multe evenimente ea poate să nu pară exagerat de mare, explicitarea acesteia frizează ridicolul. Conform datelor oferite de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara pentru PRESSALERT.ro manipularea şi montarea unor panouri de lemn va costa 70.000 de lei, asigurarea cablării şi montarea acesteia 70.000 de lei, în vreme ce curentul electric consumat la târgul de Crăciun se va ridica la suma de 60.000 de lei.

Artificiile vor costa mai puţin decât montarea panourilor de lemn, doar 60.000 de lei, în vreme ce demontarea sistemulului de iluminat va costa 20.000, cu 3.000 de lei mai puţin decât transportul echipamentelor de sonorizare. 140.000 de lei vor fi cheltuiţi pentru cazarea şi transportul artiştilor care vor susţine concerte la evenimente organizate de Ziua Naţională, Târgul de Crăciun şi Serbările Crăciunului, Revelion şi Revelionul Seniorilor. Trebuie spus că primarul Nicolae Robu nu a pierdut nicio ocazie să se laude cu faptul că în mandatul său alocările pentru Cultură au crescut de patru ori față de mandatul fostei administrații. Vom reveni și în zilele următoare cu noi dezvăluiri legate de modul în care sunt cheltuiți banii timișorenilor.

Alocare bani pentru Serbarile Craciunului la Timisoara prin Casa de Cultura a Municipiului Timisoara

2 COMENTARII

  1. Pai de ce sa gaseasca solutii pentru problemele existente…nu conteaza strazile, locurile de parcare etc. , important este sa avem palmieri, plimbari cu vaporasul pe Bega. ..asta conteaza cel mai mult…este trist ca majoritatea credeti s-au facut multe lucruri in Timisoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.